Criza financiara si venirea lui Anticrist

Azi am inchis sondajul cu intrebarea:
Credeti ca aceasta criza economica din toata lumea anticipeaza venirea lui Anticrist?

Raspunsurile propuse au fost:
Da
Nu
Nu cred ca au vreo legatura

La acest sondaj au participat 366 de persoane.

Haideti sa vedem rezultatele:

Nu vreau sa fac eu un comentariu despre aceste evenimente, dar va propun sa ascultati predica „Perspectiva profetica 2009″ de Lazar Gog

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=8122270961561090285&ei=Du5pSbfjFKSQ2wLrzKT7DA&q=LG_Perspectiva_profetica_2009&emb=1]

Care e părerea ta?

14 Comments

 • De 2000 de ani se pregateste intrarea in scena a Antichristului. Biblia spune ca spiritul sau e deja in lume.
  Criza de acum nu este mai mare decat altele prin care a trecut lumea. Si la celelalte au fost oameni care spuneau ca vine sfarsitul.
  La un moment dat o sa aiba dreptate.
  Intrebarea este daca suntem pregatiti.

 • Zice lucruri care trezesc curiozitatea.
  Mai nou a invatat ca nu poate da dati exacte ci isi exprima o opinie proprie si cred ca este mai intelept.
  Un lucru il spune bine „crestini ar trebui sa recunoasca vremurile din cuvint si sa fie intelepti actionind in conformitate cu voia Tatalui.
  In rest daca traim ca si in timpul zilei ,putem sa asteptam cu bucurie ce ne sta in fata.
  Avind ca si promisiune Protectia Tatalui de partea noastra nu ar trebui sa fim cuprinsi de frica cum o transmit foate multi in predicile lor.
  Parerea mea personala este ca Anticristul nu se poate dezlantui atita timp cit Biserica cea vie a Lui Isus Christos este pe pamint.
  Asa ca ;vazind cit de pregatita este aparitia anticristului (imitatorului lui Christos),ar trebui sa realizam cit de aproape este evenimentul rapiri Biserici (asa ca trebuie sa vegem sa fim trezi nu niste fecioare adormite care vor ramine jos sa guste paharul amar la aparitia omului nelegiuiri).
  SA VEGHEM IN ASTEPTAREA LUI ISUS CHRISTOS CU INIMILE SI URECHILE DESCHISE PENTRU A RECUNOASTE VOCEA LUI ISUS CHRISTOS DOMNUL CELOR CE CRED IN EL CU ADEVARAT.

 • Alt semn al venirii Domnului Isus!!!!

  Infrunzirea smochinului&Poporul Israel a implinit 60 de ani de la reanfiintarea statului evreu 1948-2008
  Vine Isus!!!!!!! Esti gata???????
  Exemplu din Biblie:32.Dela smochin invatati pilda lui:Cand ii fragezeste si infrunzeste mladita,stiti ca vara este aproape. 33.Tot asa si voi,cand veti vedea toate aceste lucruri,sa stiti ca Fiul omului este aproape,este chiar la usi.Matei cap 24 vers 32,33.
  Noi cei crestini,stim ca smochinul reprezinta pe poporul evreu,din care santem altoiti si noi neamurile.
  Exemplu din Biblie: 23.Si chiar ei:daca nu staruiesc in necredinta,vor fi altoiti;caci Dumnezeu poate sa-I altoiasca iaras.24.Fiindca,daca tu,care ai fost taiat dintru’un maslin,care din fire era salbatec,ai fost altoit,impotriva firii tale,intr’un maslin bun,cu cat mai mult vor fi altoiti ei,care sant ramuri firesti,in maslinul lor? Romani cap 11 vers 23,24.
  Stim ca evrei aproximativ inca de prin anul 80 dHR,au fost imprastiati prin lume pana in anul 1948,cand sa reinstaurat poporul evreu.
  Exemplu din Biblie:17.Fiul omului,cei din casa lui Israel,cand locuiau in tara lor,au spurcat-o prin purtarea lor si prin faptele lor;asa ca purtarea lor a fost inaintea Mea ca spurcaciunea unei femei in timpul necuratiei ei. 18.Atunci Mi-am varsat urgia peste ei,din pricina sangelui pe care-l varsasera(Domnul Isus) in tara si din pricina idolilor cu care o spurcasera.19.I-am risipit printre neamuri si au fost imprastiati in felurite tari;i-am judecat dupa purtarea si faptele lor rele.Ezechiel cap 36 vers 17,18,19.

  Mai stim ca de prin anul 1948 pana in 2008,foarte multi evrei sau intors inapoi ,in tara lor de bastina Israel. In Biblie gasim si unele relatari,cu privire la reintoarcerea evreilor in tara lor Israel.
  Exemplu din Biblie:24.Caci va voi scoate dintre neamuri,va voi strange din toate tarile si va voi aduce iaras in tara voastra.Ezechiel cap 36 vers 24.
  Trebuie recunoscut un lucru foarte important si anume :evrei nu aveau cum sa recapete Israelul(pamantul&prada) care era sub dominatie araba,fara puterea Lui Dumnezeu.Sa nu uitam ca lumea araba este foarte mare si din punct de vedere numeric(populatie)dar si ca suprafata teritoriala
  .In Biblie putem observa cum Dumnezeu prezice chiar si pe timpul lui Isaia ,ca evrei isi vor recapata tara prin puterea Lui Dumnezeu.

  Exemplu din Biblie:24.Se poate lua prada celui puternic?Si poate sa scape cel prins din prinsoare? 25.Da,zice Domnul,prada celui puternic ii va fi luata si cel prins de asupritor va scapa;caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai si voi scapa pe fiii tai (fiii tai =Israel). Isaia cap 49 vers 24,25.
  Concluzie finala:In toate aceste lucruri mentionate mai sus,trebuie sa intelegeti ca poporul evreu reprezinta smochinul din care santem altoiti si noi neamurile.
  Alt lucru de inteles ar fi ca insasi Isus ne spune sa privim la evrei(smochin)cand vor reveni din nou in tara lor,pentru ca nu va mai fi mult timp de la revenirea lor si Isus va reveni(rapirea)!!!
  Sa nu uitam ca poporului evreu i sa fragezit si infrunzit mladita,adica:aceasta tara(smochinul=Israel)sa pus pe picioare economic ,sa dezvoltat foarte mult,a devenit o tara prospera,roditoare,a devenit matura si acum gata de a da roade.

  Inca ceva:Israel a fost o tara pustiita,neroditoare,care in ultimii ani,sa dezvoltat foarte mult si milioane de evrei au revenit in tara lor de bastina.
  Fragezit = 1.a deveni fraged. 2.fragezime 3.prospetime 4.gingasie. 5.finete 6.delicatese.
  Infrunzit= 1.plin de frunze. 2.caruia ia dat frunza.

  Ce inseamna uraciunea pustiirii!?Si venirea Domnului Isus!!!?

  Sa vedem in Biblie:15.De aceea,cand veti vedea,,uraciunea pustiirii”,despre care a vorbit proorocul Daniel, ,,asezata in locul sfant” (Tara Sfanta=Israel) cine citeste sa inteleaga! 16.atunci,cei ce vor fi in Iudea,sa fuga la munti;17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina.18.si cine va fi la camp,sa nu se intoarca sa-si ia haina.19.Vai de femeile,cari vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in zilele acelea!29.Indata dupa acele zile de necaz,soarele se va intuneca,luna nu-si va mai da lumina ei,stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor vor fi clatinate.30.Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului,toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.Matei cap 24 vers 15,16,17,18,19,29,30.

  Raspuns =20.Cand veti vedea Ierusalimul incojurat de osti,sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.Luca cap 21 vers 20.

  Concluzie:Din ce putem observa din toate aceste versete,vedem ca uraciunea pustiiri inseamna Ierusalimul inconjurat de osti vrajmase,care vin sa distruga(pustiiasca)si sa fure.Totodata vedem ca se refera la o actiune de moment,de scurta durata:(17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina

  .Matei cap 24 vers 17 ).In final dupa toate astea:Indata dupa acele zile de necaz,vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare Slava.
  Cine sant acesti pustiitori,vrajmasi ai Israelului!?

  Exemplu din Biblie: 2.Fiul omului, intoarce-te cu fata spre Gog, din Tara lui Magog, spre domnul Rosului, Mesecului si Tubalului, si profeteste impotriva lui.3. Si spune: „Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: „Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului.4. Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia; 5.impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia (Iranul de azi), Etiopia (Somanlia si Etiopia de azi), Put (Libia de azi), toti cu scut si coif: 6.Gomerul (Turcia si parte din Germania de azi), cu toate ostile lui, tara Togarmei (Turcia de azi si Armenia), din fundul miazanoaptei(tarile nordice), cu toate ostirile sale, popoare multe impreuna cu tine!). 7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor! 8.Dupa multe zile, vei fi in fruntea lor; in vremea de apoi, vei merge impotriva tarii, ai carei locuitori, scapati de robie, vor fi stransi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustiiti ; dar fiind scosi dintre mai multe popoare, vor fi toti linistiti in locuintele lor.

  9. Iar tu ( Gog din Biblie= Multime de popoare,Domnul Rosului= Rusia ,,Seful Comunismului” reprezentata prin denumirile Rosului, Mesecului=Moscova si Tubalului=Tobolscul(o localitate)din Polonia, ) te vei sui , vei inainta ca o furtuna, vei fi ca un nor negru care va acoperi tara, tu cu toate ostile tale si multe popoare cu tine”.Ezechiel cap 38 vers 2,3,4,5,6,7,8,9.

  Care este Templulul Lui Dumnezeu si cum arata!???
  Tot la fel o intrebare simpla,daca cercetezi Biblia.Sant atatea idei in lumea asta ca te doare capul de atatea aberatii mincinoase.Ce asteapta unii ca sa vezi tu nebunie:Construirea unui templu pamantesc in Ierusalim, unde sa vina o persoana sa se dea drept Dumnezeu,altii cica este de samanta evreu si ca n-a oamenii asteapta tot felul de aberatii,prostesti! Dar oamenilor,fratilor trezitiva pana nu este prea tarziu,din somnul cel de moarte al pacatosilor!
  Priviti raspunsul ce templu are Dumnezeu,nu de caramida,sau tot felul de materiale de constructii:
  Exemplu din Biblie:16.Nu stiti ca voi santeti Templul lui Dumnezeu si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi? 17.Daca nimiceste cineva Templul lui Dumnezeu,pe acela il va nimici Dumnezeu;caci Templul lui Dumnezeu este sfant:si asa santeti voi. 1 Corinteni cap 3 vers 16.
  Exemplu din Biblie:9.Caci noi santem impreuna lucratori cu Dumnezeu.Voi santeti ogorul lui Dumnezeu,cladirea lui Dumnezeu.1 Corinteni cap 3 vers 9.
  Exemplu din Biblie:46.David a capatat mila inaintea lui Dumnezeu si a cerut sa ridice o locuinta pentru Dumnezeul lui Iacov. 47.Si Solomon a fost acela care I-a zidit o casa. 48. Dar Cel Prea Inalt nu locuieste in lacasuri (temple+biserici) facute de maini omenesti,cum zice proorocul: 49.Cerul este scaunul Meu de domnie si pamantul este asternutul picioarelor Mele,zice Domnul,sau care va fi locul Meu de odihna? Faptele Apostolilor cap 7 vers 46,47,48,49.
  Exemplu din Biblie:24.Dumnezeu,care a facut lumea si tot ce este in ea,este Domnul Cerului si al Pamantului si nu locuieste in temple facute de maini. Faptele Apostolilor cap 17 vers 24.
  Exemplu din Biblie:5.Si voi,ca niste pietre vii,santeti ziditi ca sa fiti o casa (templu) duhovniceasca,o preotie sfanta sa aduceti jertfe duhovnicesti,placute lui Dumnezeu,prin Isus Hristos. 1 Petru cap 2 vers 5.

  Exemplu din Biblie: 6.Dar Hristos este credincios ca Fiu,peste casa Lui Dumnezeu.Si casa (templu) Lui santem noi,daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam. Evrei cap 3 vers 6.
  Concluzie finala Templu:Deci corpul uman este considerat Templu Lui Dumnezeu.Dumnezeu nu recunoaste ca fiind Templul Lui o cladire facuta de om din tot felul de materiale de costructii!!! Nici Apostolii nu recunosc ca Templul Lui Dumnezeu este o cladire din diferite materiale de constructii .
  Oamenii au inventat aceasta idée,cum ca:Templul Lui Dumnezeu este o constructie din diferite materiale, precum ar fi:piatra,caramida,ciment. etc
  Daca mergem in urma cu 2000 de ani,putem observa, cum ca : Evreii asteptau pe Mesia ca sa vina in lume sub forma de ,,Eliberatorul Ierusalimului” alungand ostile straine prin varsarea sangelui (omorarea) romanilor ce stapaneau la accea vreme.
  Dar Isus a venit in lume cu alt scop, total diferit fata de cum se asteptau Evreii.La fel si in zilele noastre,crestinii asteapta daramarea Moscheii lui Omar, aflata in Ierusalim , care este un sanctuar sacru islamic, construit în 685 & 691 si apoi construirea altui Templu peste cel daramat ,in care sa se aseze Antihristul.Dar nu este asa.
  Va indemn sa cercetati Biblia mai amanuntit inainte de a face niste afirmatii aberante !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sfarsitul Lumii nu vine cu Balauri cum zic unii,Totul este Politic!!!!!!!!!!!
  Papa Antihristul=Omul Faradelegii!!!!!!!
  Declaratii Socante+Eretice +Mincinoase=Diabolice

  1.Exemplu declaratii mincinoase: Noi tinem pe pamânt locul Atotputernicului Dumnezeu” ( Papa Leon XIII – 20 iunie 1894)

  1.Exemplu declaratii adevarate din Biblie:12.Şi întru nimeni altul nu este mântuirea, căci nu este sub cer nici un alt nume, dat între oameni, în care trebuie să ne mântuim noi.Faptele Apostolilor cap 4 vers 12.
  1.Exemplu declaratii adevarate din Biblie:Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5. Concluzie:Deci nu Papa,Maria nimeni, decat Isus prin Duhul Lui Cel Sfant.!!!

  2.Exemplu declaratii mincinoase:„Tu esti pastorul, tu esti vindecatorul, tu esti directorul, tu esti stapânul casei, în sfârsit, tu esti un alt dumnezeu pe pamânt.” (Chr. Marcellus – predica la Conciliul
  V Lateran, sesiunea IV 1512)

  2. Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 3. Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.Exodul cap 20 vers 3.

  2. Inca un exemplu adevarat din Biblie::7.Sant rusinati,toti cei ce slujesc icoanelor si care se falesc cu idolii:toti dumnezeii se inchina inaintea Lui ( Lui=Dumnezeu).9.Caci Tu,Doamne,Tu esti Cel Prea Inalt peste tot pamantul,Tu esti prea inaltat mai pe sus de toti dumnezeii.Psalmii cap 97 vers 7,9.

  3.Exemplu declaratii mincinoase: „Parintele si învatatorul tuturor crestinilor” (Conciliul de la Florenta, 1439)

  3. Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 8.Voi sa nu va numiti Rabi!Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos si voi toti santeti frati.9.Si ,,Tata”sa nu numiti pe nimeni pe pamant;pentruca Unul singur este Tatal vostru:Acela care este in ceruri. 10.Sa nu va numiti ,,Dascali”;caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul. Matei cap 23 vers 8,9,10.

  4.Exemplu declaratii mincinoase: „Papa este purtatorul cheilor si deschizatorul usii; el formeaza un singur consistoriu (sfat) cu Dumnezeu; si nu se poate face apel la cineva mai sus decât papa. Nu se poate intra în legatura cu Dumnezeu si în viata vesnica fara mijlocirea lui.”(Augustinus Triumphus)

  4.Exemplu declaratii adevarate din Biblie: 8.Drept raspuns,Isus i-a zis; Inapoia Mea,satano!Este scris;Sa te inchini Domnului,Dumnezeului tau si numai Lui sa-i slujesti.Luca cap 4 vers 8.
  4.Inca un exemplu adevarat din Biblie: 12.Şi întru nimeni altul nu este mântuirea, căci nu este sub cer nici un alt nume, dat între oameni, în care trebuie să ne mântuim noi.Faptele Apostolilor cap 4 vers 12.
  4. Si inca un exemplu adevarat din Biblie: 5.Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5. Concluzie:Deci nu Papa,Maria nimeni, decat Isus prin Duhul Lui Cel Sfant.!!!

  5.Exemplu declaratii mincinoase: „Papa are o atât de mare autoritate si putere încât el poate modifica, explica si interpreta chiar legile divine, fiindca puterea sa nu este a unui om, ci a unui dumnezeu, si el actioneaza în locul Iui Dumnezeu pe pamânt, cu deplina putere de a lega si dezlega oile sale.” (Lucius Ferraris, Venetia, 1772)

  5.Exemplu cuvinte adevarate din Biblie :18.Marturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta ca,daca va aduga cineva ceva la ele,Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. 19.Si daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei proorocii,ii va scoate Dumnezeu partea lui dela pomul vietii si din cetatea sfanta,scrise in cartea aceasta.Apocalipsa cap 22 vers 18,19.

  5.Inca un Exemplu adevarat din Biblie: 25.El va rosti vorbe de hula impotriva Celui Prea Inalt,va asupri pe sfiinti Celui Prea Inalt si se va incumeta sa schimbe vremile si legea. Daniel cap 7 vers 25.

  6.Exemplu declaratii mincinoase: „Noi, mai mult, proclamam, declaram si ne pronuntam ca este deasemenea necesar pentru mântuirea oricarei fiinte umane, sa fie supus Pontifului Roman (Papa).” (Bonifaciu VIII-1302)

  6. 12.Şi întru nimeni altul nu este mântuirea, căci nu este sub cer nici un alt nume, dat între oameni, în care trebuie să ne mântuim noi. Faptele Apostolilor cap 4 vers 12. Concluzie:Deci doar prin Isus,prin Duhul Lui Cel Sfant!!

  7.Exemplu declaratii mincinoase: Papa „Cea mai mare putere în lume. Loctiitorul FIULUI LUI DUMNEZEU întrupat, a luat loc în tribunalul sau” (H.E.Manning- Puterea temporala ,a loctiitorului lui Iisus Christos, Londra 1862)

  7. Exemplu declaratii adevarate din Biblie:27.Si I-a dat putere sa judece,intrucat este Fiu al Omului. Ioan cap 5 vers 27.

  7. Inca un exemplu declaratii adevarate din Biblie: 14. I S’a dat stapanire,slava si putere imparateasca,pentru ca sa-I slujeasca toate popoarele,neamurile si oamenii de toate limbile.Stapanirea Lui este vesnica si nu va trece nicidecum si imparatia Lui nu va fi nimicita niciodata. Daniel cap 7 vers 14.

  7.Inca un exemplu declaratii adevarate din Biblie:18.Isus Sa apropiat de ei,a vorbit cu ei si le-a zis:Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant.Matei cap 28 vers18.

  8.Exemplu declaratii mincinoase: La ceremonia încoronarii .„Primeste tiara cu cele trei coroane si sa stii ca tu esti Parintele printilor si regilor. Conducatorul lumii,Loctiitorul Mântuitorului nostru Iisus Christos!” I(P.Hutchinson. „20 secole de crestinism” 1959. New York) Ev 1:6 ”

  9.Exemplu declaratii mincinoase: „De oameni vânator [i.e. pescar de oameni] dumnezeiesc, Hristos pe tine te-a facut, încredintându-ti turmele Bisericii Sale”….„mai mare decât apostolii”…. „puietor de lege”…„Petre slavite” .verhovnic pururea slavit ca soarele ceresc” (Marturiile cartilor bisericesti ortodoxe despre papa—Pr.Dr.I.Stanciu, ed.II 1937, Craiova).
  Reamintesc:
  Sfarsitul Lumii nu vine cu Balauri cum zic unii,Totul este Politic!!!!!!!!!!!
  Alte cateva exemple de Faradelegi si Taine facute de Catolici !!!!!!!!!!!!!!!!

  Masoneria(total satanica),iezuitii(fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu vaticanul ,, catolicismul” (babilonul curva cea mare)din Apocalipsa!

  Exemplu- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui Abraham. Lincoln…

  Exemplu-1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

  Motivele pentru asasinarea lui JFK au inclus:
  1. Fratele său Robert a zdrobit niște mafioți.

  2. John F. Kennedy reducea “operațiunile negre” ale CIA.

  3. John F Kennedy amenințase că va desființa CIA;

  4. John F Kennedy tipărise bani în afara Rezervei Federale; și

  5. John F Kennedy se pregătea să termine timpuriu războiul din Vietnam. “- 1956-1976, Razboiul din Vietnam.

  “…Vaticanul s-a opus mișcării [pentru un Vietnam independent] pentru că el dorea să-și oprească și să controleze fostele colonii franceze; în acest scop a complotat pentru înființarea unui Vietnam controlat de către [romano-] catolicii vietnamezi [Nota ed.: o minoritate redusă].” …

  1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) … iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE…dupa peste 1000 de ani de ‘teroare’. (razbunarea iezuita pentru ‘fenomenul’ 1773…dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican… prin aparatul inchizitiei si al cruciadelor… un imens pericol …”parea ranita fiara”… dar NU era…Vaticanul revine…!!!

  – 1814 , Iezuitii ‘arunca’ (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit.

  Din acest an, 1814, Iezuitii nu vor mai ‘lasa’ niciodata nesupravegheata activitatea Papei (cel imbracat in alb) din dorinta de a nu se mai repeta niciodata ‘fenomenul’ 1773 atunci cand Iezuitii au fost suprimati general.
  – Asa se explica si de ce Papa (cel alb) are ca si confessor un preot Iezuit. Ce nevoie ar avea un papa de confesor cand el se considera infailibil (fara greseala)… ???!!!

  Exemplu – 1933, Adolf HITLER vine la PUTERE prin interventia lui Franz Von Papen, Cavaler de Malta, romano-catolic subordonat Ordinului Iezuit. si interventia Partidului romano-catolic « CENTRUM » din Bavaria si bineinteles Papa Pius XII.
  :“Iezuiții prin acoperirea Vaticanului, care dețineau controlul asupra celui de-Al Treilea Reich ocult și homosexual al lui Adolf Hitler… au instalat dictatori-marionetă pe tot cuprinsul Europei. Aceștia au fost:
  1.Germania bavareză și Al Treilea Reich – Adolf Hitler;
  2. Italia –Benito Mussolini;
  3.Franța de după ‘Vichy’ –Henri Philippe Petain;
  4. Spania -Francisco Franco;
  5.Austria – Seyss-Inquart;
  6. Polonia – Frank;

  7. Slovacia – Preotul iezuit Tiso;
  8. Croația – Ante Pavelitch ((Nota ed.: scriere alternativă: Pavelic))și, 9.Belgia – Degrelle.

  Toți acești dictatori romano-catolici, controlați de către iezuiți și care urau evreii au fost loiali celui mai mare criminal de război dintre toți, țarul papal Pius XII și maestrul său, generalul [superior] iezuit Wlodimir Ledochowski.”

  Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.)
  Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.)

  – 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul ‘cavalerii templieri’ care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312… apare sub o noua denumire…’FRANCMASONERIA’ !!!

  – 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian… condusa de …Lorenzo Ricci, general iezuit…!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior).

  – 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza …Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)

  – 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu … Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia…(1) bani pentru revolutie…(2) bani pentru …ridicarea lui B. Napoleon.

  (Rotschild si familia lor sunt numiti „Gardienii tezaurului Vaticanului”…)
  „Cunoscând că familia Rothschild este o importantă familie evreiască, am căutat-o în Enciclopedia Judaica și am descoperit că poartă titlul de ‘Paznici ai tezaurului Vaticanului’…. Numirea lui Rothschild i-a dat curții papale negre un caracter privat și secret financiar absolut. Cine ar căuta vreodată la o familie de evrei ortodocși cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice? — F. Tupper Saussy, Conducătorii răului, Harper Collins, paginile 160, 161

  Membrii familiei Rothschild au fost iezuiți care și-au folosit originea evreiască ca fațadă pentru a le acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, lucrând prin intermediul lui Rothschild și Biddle, au căutat să câștige controlul asupra sistemului bancar al Statelor Unite.”

  – 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica ‘Grand Orient’.

  – 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor ‘Marele Frederick’ al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)… centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea … FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA…!!!

  – 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) …cu Iacobinii lor… conduc Revolutia franceza…!!!

  Priviti tehnica de mai jos, practicata de Vatican prin Iezuiti si ‘ramificatiile’ lor.

  „Dialectica hegeliană este o tehnică folosită în mod comun pentru a se propune un rezultat dorit. Ea este un proces alcătuit din trei etape după cum urmează…

  Teză – Se creează intenționat o problemă.
  Antiteză – Se creează opoziția față de problemă.
  Sinteză – Rezultatul dorit este propus ca soluție.

  Iezuitii prin catolicism (Vatican) distrug adevarul si creatia…indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc…totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.


  Exemplu: Transferarea zilei saptamanale de odihna (Shabatul) din ziua a saptea (sambata) in ziua intai a saptamanii (duminica) s-a realizat prin hotararea bisericii romano-catolice in Conciliul de la Laodicea (366 dHr.)
  Exemplu :Timp de peste 600 ani (intre secolele 9-15) Papii s-au servit de documentul falsificat Donatio Constantini (Dania împaratului Constantin cel Mare) spre a-si justifica pretentia de rol conducator in lumea crestina.

  Constantin cel Mare(un sfant fals inventat=criminal) a fost primul împarat roman care s-a convertit la crestinism. Drept recunostinta pentru faptul ca papa Silvestru l-ar fi vindecat de lepra, ar fi acordat printr-un document scris in anul 315 dreptul de domnie a papei Silvestru (si a viitorilor papi) asupra Romei, Italiei si provinciilor romane din estul bazinului mediteranean. Dania ar fi recunoscut totodata si primatul spiritual al Sfântului Scaun(ce sfantul scaun nebunilor) asupra tuturor bisericilor lumii. Donatio Constantini (cuprinzand cca 3.000 cuvinte) a fost mentionat însa pentru prima data in secolul 9, constituind o arma redutabila in cadrul aprinselor dispute pentru întâietate dintre biserica de Vest (Roma) si cea Est (Constantinopol).

  Controversa a culminat cu Marea Schisma din anul 1054, dupa care cele doua mari biserici (catolica si ortodoxa) s-au despartit. Multi papi s-au bazat pe acel act, a carei autenticitate nu a fost pusa la indoiala timp de peste 600 ani. Nikolaus von Kues (1401-1464), o somitate istorica a vremii, a observat pentru prima data ca actul Donatio Constantini nu a fost amintit niciodata in lucrarile istorice ale episcopului Eusebius, contemporanul si biograful împaratului Constantin cel Mare. Cercetarile ulterioare au confirmat faptul ca Donatio Constantini este un fals istoric, intocmit probabil in jurul anului 760 spre a sustine primatul papal.

  Exemplu -1997, Iulie 17 Sfântul scaun (ce scaun sfant nebunilor,catolici) este aprobat în calitate de observator la Organizația Mondială a Comerțului.

  Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginati. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.

  -ALTA BOMBA…11 SEPTEMBRIE 2001…PRIVITI CINE VIZITEAZA VATICANUL IN 2001, INAINTE DE ‘ATACUL TERORIST’… TOTI MAI MARII LUMII (CARE SUNT MASONI) TREC PE LA VATICAN INAINTE DE ‘EVENIMENTE’ MAJORE…
  2001, iulie, 23: La Castelgandolfo, Ioan Paul al II-lea îl întâmpină pe președintele SUA George W. Bush.

  Un exemplu mai Rusinos:Preoti catolici acuzati ca ar fi hartuit sexual seminaristi si copii din corul bisericesc!!!!

  Se pare ca reclamatii de acest gen asupra preotilor catolici,se intampla in mai multe tari!!

  Scandalurile preoţilor pedofili s-au succedat în ultimii ani în Statele Unite, de cele mai multe ori conducând la acorduri care au subminat reputaţia şi finanţele Bisericii Catolice.

  Arhidieceza din Los Angeles a acceptat sa plateasca 660 de milioane de dolari unui numar de peste 500 de victime ale abuzurilor sexuale ale pedofililor si homosexualilor din randurile clerului (preotii) catolic American!!!!

  Implicata in numeroase scandaluri de pedofilie, Biserica catolica americana a platit deja 2,1 miliarde de dolari victimelor abuzurilor sexuale.
  O concluzie:De unde au catolici atatia bani!?????????!!!!

  Concluzie finala Taine si Faradelegi:Taine si Faradelegi facute in ascuns de Catolici (Vatican in frunte cu Papa Antihristul+Masoni+Iezuiti. etc) sant mult mai multe fata de cate am enumerat in acest document!!!!!!
  Va aduc in vedere ca:

  Taina = Ceea ce este neînţeles, nedescoperit, nepătruns de mintea omenească: 1. secret . 2. mister. 3. ascunziş. 4.ascunzatoare. 5.cotlon. 6.particular. 7.intim…….Fapt care nu poate fi divulgat.

  Faradelege = Faptă care contrazice legile juridice sau morale: 1.contravenţie. 2.ultraj. 3.hulă. 4.încălcare. 5.nelegiuire. 6.josnic. 7.mizerabil. 8.misel. 9.nele-giuit. 10.nemernic. 11.nedemn. 12.netrebnic. 13.ticalos. 14 marsav…..Fapta rea.

  Sa nu uitam ca aceasta Taina a faradelegii , a inceput sa prinda viata inca de pe vremea Apostolilor!!!!

  Exemplu din Biblie:7.Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze;trebuie numai ca cel ce o opreste (Duhul Sfant) acum ,sa fie luat din drumul ei (Duhul Sfant,Rapirea).2 Tesaloniceni cap 2 vers 7.

  Exemplu din Biblie:5.De aceea sa nu judecati nimic inainte de vreme,pana va veni Domnul,care va scoate la lumina lucrurile ascunse in intunerec si va descoperi gandurile (Taina Faradelegii) inimilor. 1 Corinteni cap 4 vers 5.

  Sa nu uitam ca exact atunci cand vine Isus se va arata aceasta taina pentru toti oamenii de pe pamant,chiar si pentru cei care nu sant pe calea mantuirii:
  Exemplu din Biblie:8.Si atunci se va arata acel Nelegiuit,pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale,si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. 2Tesaloniceni cap 2 vers 8.
  Exemplu din Biblie: 7.Imi voi face cunoscut Numele Meu cel sfant in mijlocul poporului Meu Israel si nu-I voi mai lasa sa-Mi pangareasca Numele Meu cel sfant;ci vor sti neamurile ca Eu sant Domnul,Sfantul lui Israel.Ezechel cap 39 vers 7
  Fratilor acum stiti Taina faradelegilor facute de papi (catolici) de alungul istoriei.
  Daca ai citit aceste texte,acum ai aflat Taina.

  Vine Isus,Vine Isus,Vine Isus !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Exemplu din Biblie: 4. Voi insa, fratilor, nu santeti in intuneric, ca sa va apuce ziua aceea ca un hot. 1 Tesaloniceni cap 5 vers 4.

  Vine Isus!!!!!!!! Esti gata ????

  Daca nu!!! Fi gata !!!!!!!!!!!

  Razboiul din Fasia Gaza si Criza Financiara Mondiala!!!!!!!!!

  Exemplu din Biblie:3.Ci Domnul Se va arata si va lupta impotriva acestor neamuri,cum S’a luptat in ziua bataliei.12.Dar iata urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele,care vor lupta impotriva Ierusalimului.Le va putrezi carnea stand inca in picioare,le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura. Zaharia cap 14 vers 3 si 12.

  Nu uitati :Lumea araba nu crede in Biblia crestina,ei au biblia lor ,,coranul”.

  Indemn urgent de facut din Biblie!!!!!!! 33.Luati seama,vegheati si rugati-va;caci nu stiti cand va veni vremea aceea. 35.Vegheati dar,pentruca nu stiti cand va veni stapanul casei:sau seara,sau la miezul noptii,sau la cantarea cocosilor,sau dimineata.36.Temeti-va ca nu cumva,venind fara veste,sa va geseasca dormind. 37.Ce va zic voua,zic tuturor: Vegheati!” Marcu cap 13 vers 33,35,36,37.

 • ISUS VINE MARANATA!!!!!!!!!

 • poate veni si la noapte

 • da fratilor asa este VINE ISUS slava lui el sa ne ajute in scurtul timp care mai este pina vine sa raminem linga el amin?? ma bucur cind citesc ca mai sint uni care il asteapta pe DOMNUL SLAVEI aleluia slava lui daca nu ne vedem aici sa ne vedem in slava amin?? Apropo in luna august in data de 1,2,3,4,5 aug la PONOARA in jud BIHOR ii o intrunire PENTICOSTALA si nu numai vin in jur de 10.000 chiar 15000 au fost anul trecut daca vreti veniti anul acest sint rugaciuni pt bolnavi ,cintari ,staruinta dupa DUHUL SFINT ii foarte fain si sa stitti ca veniti alti de acolo va astept spuneti si la alti pace DOMNUL CU VOI

 • Va sfatuiesc , dupa ce am citit acetste comentarii sa cititi cateva comentarii a cartii Apocalipsa si cartilor profetice a unor mari teologi din Istoria Bisericii si sa luati in considerare si varianta Amilenista a cartii Apocalipsa mai ales la baiatul care a comentat foarte lung aici …
  Cineva la intrebat pe Moody : ce ai face daca ai sti ca maine va veni Domnul ? As mai sadi un pom ! …

 • Domnul sa te binecuvinteze frate Gog !!

 • Daca vine azi sau vine maine sau peste 1000 de ani sau poate….nu vom mai exista pana cand va fi sfasitul.
  Dar de un lucru putem sa fim sigur ca vom muri, cum vom muri nimeni nu stim dar cert este ca trebuie sa fim buni ca si cum ar fi ultima zi din viata noastra
  de asta trebuie ”sa ne facem pomu nostru cat mai mare” .
  sfatul meu este sa incercam sa facem fapte cat mai bune in fiecare zi ca nu conteaza daca vine sfarsitul maine sau peste 1000 de ani ci conteaza unde ne vom duce noi in rai sau in iad

 • ”Multi credinciosii putin alesi” . De aceea trebuie sa fii bun ca sa fii si tu printre alesi de DUMNEZEU .

 • terminati cu prostiile!!!!!

 • biserica este un mijloc de manipulare in masa a creierelor, iar antichristu asta este un personaj luat probabil din filmele SF

 • ptr. eu : la un moment dat, o sa ajungi sa ne dai drepatate. sper sa nu fie prea tarziu

 • ACELA CU NUMELE EU .. DOMNUL SA,TI DEA ANTELEPCIUNE SI SA TIO CERI CA NU OAI ACESTA ESTE ANTIHRISTUL SI SI PRIGONIREA SI BATAIE DE JOC DE COPII LUI DUMNEZEU DOMNUL SATI DEE ANTELEPCIUNE SA FII SI TU LA PICIOARELE LUI SI SA ANTELEGI LUCRURILE CUM STAU

Scrie un comentariu