Şcoala de ucenici „Viaţa în Isus Hristos” 2010

Asociatia „Viata în Isus Hristos” organizeaza anul acesta a cincia editie a scolii de ucenici. Prima editie a avut loc in anul 2003, iar de atunci, alte trei editii au avut loc. Anul acesta avem bucuria sa va anuntam ca au inceput inscrierile pentru a cincea editie.

Daca esti tanar si vrei sa iti petreci vara intr-un mod benefic si deosebit, te provocam sa te inscri la aceasta scoala de ucenici.

Scoala de ucenici „Viata in Isus Hristos” are o invatatura Biblica, sanatoasa si evanghelica. Poate participa orice crestin nascut din nou care are varsta minima de 18 ani.

Tema acestei scoli – ″Sa cunosti planul lui Dumnezeu pentru viata ta.″

Perioada 04.07 – 28.08.2010

Conditii de participare:

  • Sa ai o relatie personala cu Isus Hristos.
  • Sa ai dorinta de a sluji lui Dumnezeu cu viata ta
  • Sa fii dispus sa te lasi schimbat de Dumnezeu
  • Sa ai cel putin 18 ani

Teme care se vor dezbate la aceasta scoala

  • Prietenia cu Dumnezeu
  • Cuvantul lui Dumnezeu si omul
  • Ucenicie
  • Rolul marturisirii si al eliberarii
  • Isus – stapan al sentimentelor mele
  • Autoacceptare
  • Paternitatea / Dragostea lui Dumnezeu
  • Binecuvantarea subordonarii
  • Zidirea bisericii / intemeierea bisericii
  • Slujire in vindecare si eliberare
  • Chemare/ viziune asupra vietii
  • Evanghelizare / misiune
  • Darurile Duhului Sfant etc.

Loc de desfasurare:

Asociatia Misiunea “Viata in Isus Hristos”, loc. Valcele Bune, Nr.116, Jud. Hunedoara, Cod 337128, Tel./Fax 0254-733305

Cazare si masa

Participantii sunt cazati in noua cladire ,,Casa vietii’’.

Scoala ofera: cursuri si activitati comune, servirea mesei in comun si timp liber.

Costurile scolii

480 RON- taxa pentru scoala (cursuri, ingrijire si gazduire, costurile pentru actiunile misionare).

Confirmarea participarii:

Pana la data de 20.06.2010, la adresa: Asoc. Misiunea ,, Viata in Isus Hristos’’, Cod 337128, Valcele Bune, Nr. 116, Jud. Hunedoara

Date de contact:

Telefon: 0254-733305, 0722-288110 – Misiunea Viata in Isus Hristos; 0742775980 – Florin Lupean

Email: office@viata-in-isus.ro , florinlupean@gmail.com

Dupa ce vei trimite formularul de inscriere , vei primi o notificare in care vei fi anuntat daca ai fost acceptat sau daca ai fost respins la scoala de ucenici.

IMPORTANT!!!

Va rugam sa nu lasati ca banii sa va impiedice sa luati in considerare participarea la scoala de ucenici. Daca Dumnezeu v-a chemat sa urmati aceasta scoala, dar nu aveti banii necesari, va rugam sa luati contactul cu liderii scolii.

″Cu multi ani in urma, Dumnezeu ne-a incredintat urmatoarea sarcina ,, … faceti ucenici. Astfel, in anul 2003, am inceput prima scoala de ucenici. Tot timpul am sperat ca la aceasta scoala sa fie pregatiti crestini maturi si viitori lideri. Acum, vedem ca Dumnezeu confirma sarcina Sa pentru generatia tanara. Imi amintesc cu placere de timpul in care am pasit intr-o ucenicie intensiva. Atat de multa baza spirituala a fost asezata in acest timp in viata mea! Prin multe activitati din perioada de ucenicie, viata mea a fost influentata in mod pozitiv.

Tinerii au nevoie si astazi de temelii spirituale si practice. Tinerii sunt chemati sa mearga in lume si sa propovaduiasca dragostea lui Dumnezeu.

De aceea, te invitam sa vii si sa experimentezi bunatatea lui Dumnezeu si chemarea lui pentru viata ta.″ – Angelika + Mathias Wenger, directorii scolii.

,,Fiecare in umblarea sa are nevoie de a fi ucenicizat si mentorat. Recomand cu caldura Scoala de ucenici “Viata in Isus Hristos”, o scoala serioasa, in care esti ajutat si condus in domeniile esentiale ale vietii de credinta si prin care descoperi bucuria disciplinei spirituale. Daca vedeti potential in cineva, nu ezitati sa il trimiteti la aceasta scoala de ucenicie. Cu siguranta il va ajuta mult.” – Mengher D. Petru, pastor Casa Inchinarii, Timisoara.

Puncte principale:

La aceasta scoala, se va vorbi, pe deoparte, de cunoasterea adevarurilor spirituale de baza. Acestea au o insemnatate intensa in viata noastra. Cuvantul lui Dumnezeu te va elibera si te va provoca. Pentru aceasta, sunt invitati invatatori puternici si experimentati. Vei descoperi aici si locul in care te-a chemat Dumnezeu. El are pentru viata ta un plan bun si unic. Merita sa descoperi acest plan!

Pe de alta parte, se pot arata, prin intermediul unor actiuni, aptitudinile relevante din viata. Pentru acest lucru, aici este locul potrivit .

Evanghelizarea in locuri apropiate este o parte componenta stabila a Scolii. Lasa-te provocat sa duci veastea cea buna in lume. Dumnezeu ne- a promis ca va fi cu noi. In acest fel, vrem sa facem cunoscuta lumii pierdute dragostea experimentata cu Dumnezeu. Dumnezeu va insoti Cuvantul Sau cu semne si cu minuni. Pentru sfarsitul scolii, este planificata o actiune cu felurite activitati in sudul tarii.

Refacere, incurajare, chemare pentru a savura prezenta lui Dumnezeu. Esti chemat sa te bucuri de linistea din acest loc si din jurul lui…sa permiti lui Dumnezeu sa-ti vorbeasca, sa te incurajeze si sa te lasi umplut cu o noua putere.

Un comentariu
  1. adina 27 mai 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.