Un alt mod de a privi problemele

De multe ori poate simți că problemele tale sunt cele mai grele. Poate sună ciudat pentru tine faptul că niciodată greul tău nu e cel mai greu. Indiferent care ar fi el mereu vor fi oameni cu greutăți mai mari. Sunt sigur că mulți, majoritatea oamenilor când trec prin încercări și prin situații grele in viață, suferă foarte mult. Sunt unii care cad in depresie. Oare Dumnezeu ne-ar putea da o greutate, o încercare mai mare decât putem duce? Nu! Încercările noastre și greutățile ne modelează, ne pregătesc. Acestea au un rol foarte  important.

Atunci când suferim, Dumnezeu vrea să ne gândim la Domnul Isus și la suferința Lui. Mă simt așa de mic și cu probleme atât de neînsemnate… Ce sunt problemele mele pt Dumnezeu ? Suntem valoroși în ochii Domnului.

Unele probleme apar și datorită alegerilor noastre greșite, dar nu trebuie să uităm că niciodată nu este prea târziu pentru a veni la Dumnezeu. Haideți să gândim și apoi să simțim că suntem singurii responsabili pentru păcatele noastre; avem nevoie de pocăință și de claritate să putem realiza starea în care ne aflăm.

Mă rog ca Dumnezeu să ne primească și să venim cu umilință înaintea Lui pentru a cere iertare și binecuvântare.
Doamne, știu că ne iubesti și Te rog, primește rugăciunile noastre și îndură-Te de noi. Amin.

de Remus Acasandrei

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine