‎Radu Mureşan, redactor-şef la Radio Vocea Evangheliei Cluj, a trecut la Domnul

Update: Înmormântarea a avut loc azi 26 aprilie 2012, de la ora 14.00, la Cimitirul Cordos, Calea Baciului, Cluj-Napoca.

„Azi, în jurul orelor 10:00, fratele Radu Mureșan a trecut la Domnul. Este o despărțire dureroasă pentru fiecare dintre noi, dar nemăsurabilă pentru familia Mureșan. În aceste momente să stăruim în rugăciune înaintea Domnului pentru mama fratelui Radu, sora Nastasia, pentru sora Cleopatra, pentru copii: Miriam, Casandra, pentru Ștefan și Dina, Bogdan și Marta, cât și pentru restul familiei lărgite, în special familia George și Sorina Mureșan… Dumnezeu să îi întărească și să îi mâgâie…

Fratele Radu a intrat în odihna sfinților și avem nădejdea reîntâlnirii, în Împărăția lui Dumnezeu!

Şi am auzit un glas din cer care zicea: „Scrie: Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!” (Apoc. 14:13).” I.B.

Radu Mureşan a fost plecat cu mai multi colegi din reţeaua Radio Vocea Evangheliei, împreună cu misiunea Speranţa la instalarea, şcolarizarea şi tot ce presupune un post nou de radio. El a plecat cu pneumonie din România, dar în Africa situaţia lui s-a agravat. A fost operat, adus din Africa și internat într-un spital din Cluj-Napoca, dar starea lui nu s-a îmbunătățit

Vezi și articolul: Nevoie urgentă de rugăciune: Radu Mureșan, redactor şef la Radio Vocea Evangheliei Cluj este în spital în Uganda 

Care e părerea ta?

11 Comments

 • Domnul sa intareasca familia Muresan prin aceasta suferinta.

 • DUMNEZEU PRIN FIUL SAU ISUS HRISTOS SI DUHUL SFANT SA-I INTAREASCA TOATA FAMILIA..AMIN.

 • Păstrez o amintire frumoasă a celui ce a fost Radu Mureşan.
  Domnul să mângâie şi să întărească familia îndurerată.
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

 • Dumnezeu sa mangiie familia! Numai El poate in momente ca acestea sa aduca imbarbatare si usurare si o va face!

 • Un om deosebit. L-am cunoscut in 2010 in Uganda cand a inceput proiectul cu Radio la Kabale. Pasiunea si consacrarea lui in lucrarea Domnului sunt pilduitoare. Dumnezeu sa mangaie familia indurerata cu o pace deplina si cu nadejdea revederii.

 • Condoleante pentru RVE Cluj !

 • Si-a sfarsit alergarea, de acum il asteapta cununa.
  Dumnezeu sa magaie familia.

 • A pleacat o stea dintre noi , care pe acest pamant a stralucit , a imprastiat o miresma placuta.Ce bine tie tie Radule,ce greu este pentru noi . Dumnezeu sa intareasca familia Muresan.

 • Ne doare inima pentru familia Muresan. Domnul sa va mangaie in aceste momente grele.

 • Când crezi că n-ai pe nimeni și ești părăsită,
  Când încercările apasă pe umerii tăi,
  Să nu-ți faci griji, de Domnul ești iubită
  Și e cu tine și cu toți ai tăi!
  Când m-ați vizitat la Bunești, cu multă plăcere, îmi amintesc ce fericiți erați și cu ce răbdare ați ascultat povestea fiului meu, care, la scurt timp, s-a întors la Domnul.
  Fratele Radu, mi-a instalat antena vocea evangheliei, mi-a luat mărturia, cum Dumnezeu a îndepărtat solul morții, m-a invitat la biserica Speranța, unde am avut din nou prilejul să depun o mărturie.A fost un frate deosebit, blând, omenos, înțelegător, respectos, și cu o deosebită dragoste pentru răspândirea lucrării pe care a făcut-o Dumnezeu în multele experiențe împărtășite copiilor Lui.
  Domnul să vă mângâie, să vă întărească și să vă lase în suflet pacea Lui și nădejdea revederii!

Scrie un comentariu