Resurse creștine pe telefoanele de tip smartphones și pe tabletele electronice, cu ajutorul aplicației iDisciple

O nouă aplicație pentru aparatele mobile, oferă familiilor creștine o formă alternativă de a experimenta slujirea creștină, după cum ne informează portalul The Christian Post.

iDisciple_Aplicația numită iDisciple, permite utilizatorului accesul la resurse creștine în diferite platforme și după cum explică creatorii aplicației, funcționează cu sistemul „cloud”, pentru că transmite conținutul fiecărui utilizator automat, între diferite aparate.

„iDisciple este ca și iTunes, dar de conținut creștin. Aplicația oferă  accesul la predici, studii biblice, servicii divine creștine, în fiecare moment, în orice parte si pentru orice aparat”, a spus Mike Kendrick, președinte și director executiv de iDisciple. Software-ul este compatibil cu iPhone, iPad, toate aparatele cu tehnologie Android și pentru orice aparat cu acces la Internet.

iDisciple poate fi utilizat de manieră gratuită pentru accesul la resurse creștine precum predici sau resurse devoționale. De asemenea utilizatorii pot să-și creeze propriul profil, contra unui abonament lunar de 4,99 $, cu ajutorul căruia aplicația poate recomanda conținut creștin, de acord cu preferințele utilizatorului. iDisciple oferă o colecție de peste 30 000 de predici, devoționale, articole, studii biblice, bloguri și o versiune electronică a Bibliei.

Aplicația, care poate să fie descărcată de pe site-ul web www.idisciple.org, are de asemenea canale asociate cu serviciile unor organizații creștine precum World Vision și lideri evanghelici, incluzând aici pe Andy Stanley și Anne Graham Lotz.

iDisciple, va include și cărți electronice și muzică creștină începând cu anul 2014.

Conform lui Kendrik, 100 % din veniturile obținute de iDisciple vor fi donate pentru ajutorarea unor cauze relaționate cu slujirea creștină. „Misiunea noastră are două obiective: primul este să-i ajutăm pe cât mai mulți creștini posibil, să crească în relația lor cu Dumnezeu prin intermediul celei mai mari platforme de ucenici creștini din lume; și al doilea, de a creea un motor generos prin care să ajutăm pe cât mai multe misiuni creștine de pe tot globul”, a spus Kendrick.

 Sursa: http://espanol.christianpost.com

Pentru Știri Creștine – Beni Drădici

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.