Republica Moldova: Conferința Națională de Apologetică: “Nu am destulă credință ca să fiu ateu”

nuamdestulacredintacoperta-450x600Poate vi se pare șocant să spun că nu am destulă credință ca să fiu ateu. Oare nu este ateismul rezultatul logic al progresului științei? Nicidecum! De fapt, cu cât pătrundem mai adânc în cunoașterea universului sau a ființelor vii, cu atât mai clar înțelegem că universul nu este produsul întâmplării și nici noi nu suntem produsul evoluției.

Ateismul este o poziție filozofică adoptată prin credință – credința că totul provine din nimic, că întâmplarea a dat naștere la ordine din haos, că existența omului nu are nici un sens.

Teismul creștin (creștinismul) este bazat pe credință – credința că Dumnezeu a creat universul, a creat omul și toate ființele vii, iar existența omului are sens pentru că omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

Vă invit în perioada 3-5 octombrie la cea de-a treia Conferință Națională de Apologetică, avându-l ca invitat pe dr. Livius Percy, care va rezuma câteva argumente științifice pentru exixtența lui Dumnezeu și va explica de ce Dumnezeul Scripturii este singurul Dumnezeu adevărat.

Notați în agendă, 3-5 octombrie – vă așteptăm la biserica “Isus Salvatorul”, pe str. Sfintul Ilie 41, Chișinău, să învăţăm cum să ne apărăm și cum să ne aplicăm credinţa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.