SUA: O femeie paralizată a fost vindecată la rugăciunea soțului ei

mujer-vuelve-a-caminarLiz Mitchell a căzut de pe un balcon și s-a lovit la cap, i s-au rupt două vertebre și a suferit o leziune la coloana vertebrală. Timp de cinci zile a fost în comă și atunci când s-a trezit a aflat vestea că este paralizată. Prietenul ei (acum soțul ei), Bryan, a fost cel care i-a spus despre starea ei, ne relatează portalul Christian Post.

El mi-a spus pur și simplu “Ești paralizată și nu poți umbla. Într-o zi ne vom căsători și vom avea o viață frumoasă. Nu contează dacă ești într-un scaun cu rotile. Dumnezeu va face să poți merge din nou“, a declarat Liz.

A fost dusă la Institutul Baylor, unde a început procesul de reabilitare, dar în ciuda eforturilor depuse de Liz, nu s-a văzut nici o îmbunătățire, ea nu-și putea mișca picioarele. Dar Bryan nu a pierdut speranța, s-a rugat ca prietena lui să se recupereze și picioarele ei să fie restaurate.

Liz a fost descurajată, într-adevăr s-a simțit învinsă, dar am plecat capul meu și a spus o rugăciune“, spunea Bryan. “A fost cea mai sinceră rugăciune din viața mea“. După rugăciune i-a cerut Lizei să-și miște picioarele, iar în cele din urmă a reușit să le miște.

A fost cel mai miraculos moment pe care l-am experimentat în viața mea“, a spus Bryan.

Cei doi s-au căsătorit, iar Liz a fost pe mers pe jos în biserică. După ceva timp, Liz a rămas însărcinată. Acesta a fost un alt miracol, ca urmare a căderii pe care a suferit-o, medicii i-au spus că nu poate avea copii.

Este într-adevăr uimitor să cred că am fost într-o comă și acum sunt însărcinată. E greu de crezut, e un miracol. Pare un vis, dar sunt recunoscătoare lui Dumnezeu“, a declarat Liz. 

Un comentariu
  1. Peter 16 octombrie 2014 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.