Albania – Evanghelicii cer ajutor în urma inundaţiilor

inundatiiPloi puternici au afectat sute de familii şi mult pământ a fost distrus. Păstorul albanian Akil Pano cere ’’să ne rugăm pentru intervenţia Lui Dumnezeu în acest moment dificil pentru ţară’’, conform portalului EvangelicalFocus.com

După inundaţiile din regiunea de Sud a Albaniei de săptămâna trecută, sute de case rămân sub apă şi mii de acri de pământ au fost distruşi. Evanghelicii îi roagă pe creştinii din Europe să ’’se unească în rugăciune’’.

’’Ultimele câteva zile au fost inundaţii grave în  Albania. Mai ales în partea de sud a ţării mii de hectare de pământ au fost inundate. Sute de animale sunt pierdute şi mii de case acoperite de ape. Guvernul Abanez a mobilizat consiliul pentru urgenţe civile şi armata, ca să salveze vieţile oamenilor,’’ a scris păstorul Akil Pano (secretarul general al Alianţei Evanghelice din Albania) într-un email care a fost transmis mai multor ţări de către Alianţa Evanghelică Europeană.

SUTE DE FAMILII AFECTATE
‘’’Vă rog să vă rugaţi pentru intevenţia Lui Dumnezeu în acest moment dificil pentru ţară. Noi, cei din Biserica Evanghelia Lui Cristos stăm în rugăciune împreună, ca un trup, şi chemăm şi alte biserici din Albania să se alăture cu noi în rugăciune. Vă rog cu smerenie să vă aliniaţi rugăciunile voastre, din casele şi bisericile voastre pentru Albania.’’ Credincioşii albanezi de asemenea au cerut altor creştini să se roage’’ca Dumnezeu să ne conducă în timp util să înfruntăm cu dragoste această criză umanitară. Momentul când aceste familii se vor întoarce înapoi la casele lor vor avea nevoie de hrană, apă curată şi alte materiale de uz casnic. Poate că următorul pas va fi acesta, să aprovizionăm mii de oameni cu aceste bunuri’’.

Oricine doreşte să afle cum poate ajuta, poate să îl contacteze pe Akil Pano pe adresa O.P.Box 8337, Tirana, Albania, sau pe adresa de email: akilpano@gmail.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.