Chemare urgentă la mijlocire pentru Franklin Graham

Franklin-Graham-praying

Duşmanul nu vrea nimic mai mult decât să muţească acest purtător de cuvânt al Lui Dumnezeu care înfruntă şi respinge întunericul din generaţia noastră. Franklin Graham  nu se eschivează de la problemele politice şi culturale – a comparat starea Americii de azi cu cea a Izabelei din Apocalipsa, vorbeşte răspicat despre sălile de baie transgender şi despre islam, declară CharismaNews.com

Graham a îndrăznit chiar să îl mustre pe Obama într-o vreme când mulţi lideri creştini îmbrăţişează “Crislamul”.

De ce este Graham atât de curajos? Deoarece el vede o furtună islamică care vine împotriva Americii. El are un discernământ puternic şi destul curaj ca să înfrunte stăpânirile şi puterile care au ţintit creştinii ca să-i distrugă.

Franklin Graham spune ceea ce majoritatea politicienilor, păstorilor, comentatorilor de ştiri şi alţii refuză să spună: Islamul nu este o religie a păcii. “Pentru musulmani, pacea vine doar prin supunerea la islam. Când ei vorbesc despre pace, ei înţeleg supunere la religia lor. În jurul lumii zeci de mii de bărbaţi, femei şi copii au fost măcelăriţi în numele lui Allah, sub steagul sângeros al islamului”.

Graham i-a făcut clar lui Obama, care pare a fi un simpatizant al musulmanilor, că urmaşii unei religii paşnice nu taie capetele oamenilor inocenţi în modul barbaric în care lumea a văzut recent. El i-a spus lui Obama că credincioşii unei religii paşnice nu răpesc 300 fete, cum a făcut Boko Haram în nord-estul Nigeriei ca să le vândă ca sclave sexuale.

Oamenii care practică religia păcii nu detonează bombe pe străzile Americii în timpul unui maraton ca să ucidă oameni nevinovaţi, nici nu deturnează avioane ca să le zdrobească de clădiri unde sunt mii de oameni inocenţi, cum s-a întâmplat în 2001, pe 11 septembrie.

Cel neprihănit îndrăzneşte ca un leu (Proverbe 28:1). Lui Franklin Graham i se potriveşte această descriere în campania lui care expune islamul aşa cum este – şi în confruntarea unui preşedinte american despre care mulţi încep să creadă că e prieten cu duşmanul. De fapt, Obama a declarat pentru Fox News că el “cunoaşte doar islamul”, dovedind că nu recunoaşte existenţa islamismului radical atunci când vorbeşte despre teroriştii islamici. “Mama lui a fost căsătorită cu un musulman. Tatăl său era musulman. El a fost crescut în Indonezia. A mers la şcoli islamice. Deci, toată viaţa lui el a fost înconjurat de islam”, spune Graham în timpul unui interviu cu Greta Van Susteren.

Lui Graham nu îi e teamă să le vorbească direct teroriştilor islamici. Graham face referinţă la Romani 14:11, Filipeni 2:10 şi Isaia 45:23 în ultimul său răspuns terorismului musulman. “Răutatea Statului Islamic nu trebuie să ne şocheze – este conform cu agenda lor de a grăbi o apocalipsă finală. Cuvântul Lui Dumnezeu ne spune că va fi o bătălie finală într-o zi, dar se va sfârşi cu înfrângerea lui satan şi a aliaţilor săi. Un lucru este sigur – într-o zi fiecare genunchi se va pleca şi fiecare limbă va mărturisi că Isus Cristos este Domn, spre gloria Lui Dumnezeu Tatăl”, a scris Graham pe pagina sa de facebook.

Mike Bickle de la IHOPKC (Casa Internaţională de Rugăciune din Oraşul Kansas) a chemat credincioşii să îl susţină şi să se roage pentru Graham, fiindcă el “a luat o poziţie biblică în preîntâmpinarea Americii faţă de islam, căsătoriile între homosexuali şi alte subiecte importante. Fac un apel mai înflăcărat pentru mijlocitori să se scoale şi să se roage pentru Graham zi şi noapte. Duşmanul nu ar vrea nimic mai mult decât să muţească acest purtător de cuvânt al Lui Dumnezeu care confruntă şi respinge întunericul din generaţia noastră. În acest timp cei care sunt anti-Cristos urlă împotriva vocii lui. Sfinţilor, hai să facem o prioritate din a-l ridica pe Graham în rugăciune, să ducem acest război spiritual împotriva atacurilor din viaţa lui şi să îi binecuvântăm lucrarea. Şi rugaţi-vă şi pentru preşedintele Obama deasemenea”, a declarat Mike Bickle în susţinerea evanghelistului Franklin Graham.

5 Comentarii
  1. aury 24 februarie 2015 Reply
  2. Alin Cristea 24 februarie 2015 Reply
  3. Nume* Danny Goia 25 februarie 2015 Reply
  4. Nume* Danny Goia 25 februarie 2015 Reply
  5. Nume* Danny Goia 25 februarie 2015 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.