Televiziunea creştină prin satelit SAT-7 TÜRK devine subiect de presă în Turcia

Televiziunea creştină prin satelit SAT-7 intră în atenţia presei turceşti, devenind un important subiect de dezbatere. Pagina web a televiziunii creştine prin satelit SAT -7 TÜRK a primit peste 100,000 de vizite după primul interviu pe care directorul televiziunii l-a acordat canalului CNN TÜRK. Prima televiziune turcească ce l-a invitat pe directorul executiv al SAT-7, Melih Ekener, la o ediţie de ştiri a fost CNN TÜRK, urmată de canalul de ştiri KANAL D şi de alte trei ziare naţionale. CNN l-a întrebat pe domnul Ekener de ce televiziunea SAT-7  a luat fiinţă în Turcia şi ce programe difuzează. Dumnealui a răspuns că SAT-7 este deja o reţea principală de satelit care difuzează în Orientul Mijlociu, aşa că un post de televiziune în Turcia este un următor pas logic.

via sat7.org

via sat7.org

“De două mii de ani creştinii au trăit în regiune”, a explicat Ekener, “dar în ultimul timp această cultură s-a dizolvat şi mulţi dintre aceştia au plecat. Scopul televiziunii SAT-7 este de a explica credinţa creştină în această regiune şi de a oferi o voce creştinilor care încă trăiesc aici.” Conştient de suspiciunile cu care sunt adesea trataţi creştinii în Turcia, Melih a spus: “Multe lucruri se spun despre credinţa creştină şi despre minoritatea creştină, dar SAT-7 TÜRK este un loc în care creştinii pot îndrepta neînţelegerile care există cu privire la credinţa creştină, pot răspunde întrebărilor şi pot adresa curiozităţile pe care oamenii le au. Dorim să arătăm că suntem pur şi simplu oameni normali, iar televiziunea este un mijloc bun prin care să facem asta!”

Să ne rugăm pentru activitatea pe care televiziunea SAT-7 o realizează în Orientul Mijlociu, mai ales că în această perioadă a devenit un puternic subiect de presă, iar oamenii sunt tot mai curioşi cu privire la acest canal de televiziune. Dumnezeu să sensibilizeze inimile celor care urmăresc programele creştine furnizate de SAT-7 şi care încă nu Îl cunosc pe Isus.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.