Provocare pentru tineri: “Wake up for GOD – Trezeşte-te pentru Dumnezeu”

wakeupforgod cover

La Chişinău a fost lansată o provocare pentru tânăra generaţie. Este vorba despre o iniţiativă născută în Ucraina şi cheamă toţi tinerii creştini să se: “Wake up for GOD – Trezeşte-te pentru Dumnezeu”.

“#Wake up for GOD” presupune întâlniri de rugăciune într-un loc public din centrul oraşului dimineaţa înainte de a începe orice altă activitate. Rugăciunea este puterea care poate naşte dragoste şi pasiune pentru Dumnezeu, pentru oameni, pentru ţară, pentru vremurile pe care le trăim.

“Fiecare dimineaţă înseamnă un nou început, iar fiecare început este bine să înceapă cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Marii eroi ai Bibliei, dar în mod special Domnul Isus petrecea timp în rugăciune cu Tatăl noaptea sau în zorii dimineţii. Vă provocăm să gustaţi din bunătatea Domnului alături de noi. Veniţi în fiecare zi de VINERI DIMINEAŢA la ora 07:00 în Parcul Ștefan cel Mare​ la HAVUZ pentru a petrece timp în închinare şi rugăciune” se notează în provocarea lansată pe Facebook.

Este un exemplu demn de urmat în toate oraşele din Republica Moldova, din România şi pretutindeni unde sunt copii lui Dumnezeu. Vremurile în care trăim vorbesc mai mult ca niciodată că această lume are nevoie de creştini autentici, de oameni care să stea în spărtură şi să proclame bunătatea lui Dumnezeu.

Un comentariu
  1. Nume* resedean florica 28 septembrie 2015 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.