Samy Tuțac: Există o luptă mai importantă decât lupta politică

În timp ce campania pentru alegerile parlamentare se apropie de încheiere, partidele politice caută să folosească cât mai mult timp pentru a ajunge în fiecare județ, în fiecare oraș sau comună. Lupta cea mare se dă pentru marile orașe unde trăiesc sute de mii de oameni.

Ca și creștini trebuie să ne rugăm, să-I cerem lui Dumnezeu călăuzire, să votăm așa cum ne îndeamnă conștiința și să fim gata să acceptăm consecințele alegerilor noastre. De asemenea, trebuie să realizăm că există o luptă mai importantă decât lupta pentru voturi și anume lupta pentru sufletele oamenilor. Forța secularismului îi împinge pe oameni tot mai departe de Dumnezeu, de aceea trebuie să fim pregătiți pentru această luptă importantă.

Cuvântul lui Dumnezeu spune:”Căci noi nu luptăm împotriva cărnii și a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităților și a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cerești. De aceea, luați toată armura lui Dumnezeu, ca să puteți rezista în ziua cea rea și, după ce ați făcut totul, să rămâneți în picioare.” (‭‭Efeseni‬ ‭6:12-13‬ ‭NTR‬‬) Am o întrebare pentru tine: Ți-ai luat tu armura lui Dumnezeu?

Samy Tuțac

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.