Top 10 cărți creștine la Librăria Maranatha

În câteva cuvinte dorim să vă prezentăm mai jos cele mai căutate cărți creștine la Librăria Maranatha. Vom face un top 10 cărți creștine dintre cele mai comandate de către clienții noștri, din cele peste  2500 de titluri de cărți creștine pe care le avem în rafturile  noastre. Vă reamintim că Librăria Maranatha are un scop umanitar, și toate cărțile creștine comandate de către dumneavoastră sunt transformate în ajutor umanitar pentru cazurile umanitare în care suntem implicați.

Topul celor 10 cărți creștine de mai jos este calculat pe toată  perioada de când Librăria Maranatha vinde cărți creștine (respectiv  martie 2012) și până în acest moment. Topul celor 10 cărți creștine de mai jos cuprinde toate categoriile de cărți creștine de care dispunem,  de la romane creștine, Biblii, etc.

1. Cea mai căutată carte creștină a fost, este și rămâne romanul creștin “Răscumpărată prin iubire” de Francine Rivers. Această carte este un roman creștin, o adaptare după viața lui Osea.

2. Pe locul doi dintre cele mai căutate și comandate cărți creștine de  la Librăria Maranatha este cartea lui Cristian Bărbosu “Cele șapte păcate cardinale”.

3. Locul trei este ocupat de cartea “Când povestea de dragoste ți-o scrie Dumnezeu”. Este o carte creștină destinată adolescenților,  tinerilor și cuplurilor care se află în pragul căsătoriei.

4. Pe locul patru dintre cele mai căutate cărți creștine la Librăria Maranatha este romanul creștin “Amintirile inimii”.

5. Pe locul cinci este cartea “Biserică condusă de scopuri”de Rick Warren, o carte destinată în mod special păstorilor, plantatorilor de biserici și misionarilor.

6. Pe locul șase dintre cele mai comandate cărți creștine la Librăria Maranatha este cartea lui Max Lucado, “El a ales piroanele. Ce a făcut Dumnezeu că să-ți cucerească inima”.

7. Locul șapte este ocupat de cartea “Vindecare de o viață banală” de Max Lucado. Această carte este una dintre acele cărți creștine
destinate în mod special oamenilor ocupați, celor care au probleme și obstacole în viață.

8. Pe locul opt este cartea “Dezamăgit de Dumnezeu” de Philip Yancey.

9. Locul nouă dintre cele mai căutate cărți creștine de la Librăria Maranatha este “Predici despre trezire” de Charles Haddon Spurgeon.

10. Locul zece din topul celor mai căutate cărți creștine la Librăria Maranatha este “Vreau să slăbesc sănătos”.

Dorim să mulțumim tuturor celor care au comandat cărți creștine de la Librăria Maranatha. Toate aceste comenzi de cărți creștine ne-au oferit posibilitatea să ne implicăm în cazuri umanitare. Orice comandă de cărți creștine de la Librăria Maranatha devine, în mod indirect, un ajutor umanitar.

Vă mulțumim că sunteți clienții noștri!
www.librariamaranatha.ro

2 Comentarii
  1. placinta vlad 29 iulie 2012 Reply
  2. Florin Salcie 21 august 2015 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.