Evanghelizare la campionatul european de fotbal

kakaPoate ti se pare ciudat, dar Europa are nevoie de TINE !!! Dumnezeu vrea ca tu sa duci mesajul Lui autentic in mijlocul celor care au pus pe primul loc in viata lor „idolii fotbalului”.
Cu ocazia Campionatului European de Football, organizatia YWAM ( info pe www.ywam.org ) impreuna cu liderii bisericilor crestine din Viena, organizeaza o lucrare ampla de evanghelizare pe strada prin care sa prezinte in unitate mesajul dragostei lui Dumnezeu oaspetilor si locuitorilor din Viena.
Din partea TPM Medias, vrem sa trimitem o echipa de tineri care sa se implice in :
* lucrare cu copiii ( pe strada, in parcuri…etc)* rugaciune (camera de rugaciune 24/24)
* festival orientat spre familie, intr-unul din cele mai mari parcuri din Viena ( face-painting, ballons sculpting, pantomime, muzica)
* munca practica
* activitati sportive ( intreceri de football, demonstratii sportive)
Data : 10 – 30 iunie 2008
Cost : 280 euro ( include 4 zile de pregatire la baza TPM Medias , transport, cazare, mancare, transport interior Viena )
* Vom incerca sa reducem din pretul transportului !
!!! Daca crezi ca Dumnezeu te cheama sa vii dar banii sunt o problema pentru tine, suna-ne din timp si vom incerca sa te ajutam.Dumnezeu ramane intotdeauna credincios !!!
Data limita de inscriere : 15 mai 2008.

Vino sa-ti dezvolti darurile si abilitatile spre gloria lui Dumnezeu! TU ESTI IMPORTANT !!! Daca vrei sa fii parte din „vitejii lui Dumnezeu”, vino sa duci lumina!!!
Judecatori 6 : 14 „Du-te cu puterea aceasta pe care o ai si izbaveste pe Israel din mana lui Madian; oare nu te trimet Eu? ”

Inscrierile se fac la :

0767.395559 – Andreea Coroian
0740.780284 – Florin Mihaly
andreeac_c_girl(a)yahoo.com
flmihaly(a)ywam.ro

info www.tpmmedias.ro

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine