Somalia – patru profesori ucisi

La data de 13 aprilie, patru profesori crestini, doi dintre ei convertiti de la Islam, au fost ucisi de militantii musulmani in Beledweyne.
Cei patru profesori, doi cetateni britanici de origine somaleza – Daud Hassan Ali (64 de ani) si Rehana Ahmed (32 de ani) – si doi kenyeni neidentificati, au fost impuscati si ucisi de catre insurgentii islamisti in timpul unui raid intreprins asupra unei scoli particulare englezesti. Extremistii responsabili pentru acest
atac au sustinut ca au tras focurile de arma la intamplare si ca acesti profesori nu au fost tintele lor.
Localnicii cred totusi, ca profesorii au fost vizati pentru lucrarea evanghelistica in care erau implicati. Sotia lui Daud Hassan Ali sustine ca sotul ei a fost tinta a atacului pentru ca s-a nascut musulman si s-a convertit la crestinism.
– Sa ne rugam ca familiile celor ucisi sa gaseasca pacea, fiind constienti de faptul ca cei ce mor in Domnul vor si invia impreuna cu El.
– Sa ne rugam ca cei care pregatesc astfel de atacuri sa se pocaiasca. De asemenea, cereti Domnului intelepciune si protectie pentru cei care Il slujesc in Somalia. (VOM)

sursa: pray mission

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine