Miscarea Interconfesionala De Rugaciune Focalizata – Reminder

Dragi prieteni,
Revenim cu un ultima strigare din partea echipei Minter, si va invitam sa va alaturati mijlocitorilor existenti deja in Cluj si impreuna sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa aduca transformarea ce o asteptam peste generatia noastra.
Intalnirea va avea loc maine pe date de 09. 06 2008 de la ora 18 la biserica baptista nr 1 strada Ospatariei
De fiecare data cand biserica a staruit in rugaciune, s-au produs miscari uimitoare in lumea misionara.
Jonathan Edwards spunea: ” Nu exista nici o cale pentru crestini – indiferent cat de mari ar fi resursele de care dispun ei -, prin care sa poata contribui in egala masura la propasirea lucrarii lui Dumnezeu si la inaintarea Imparatiei Lui, cat o pot face prin rugaciune.”

Numai prin rugaciune vom castiga batalia la nivel spiritual si vom elibera Clujul, Romania, si Popoarele Lumii de stapanirile si legaturile spirituale in care sunt tinute.

Din agenda intalnirii de maine:

* Inchinare provocatore
* Se va prezenta din nou viziunea in care lucram
* Rugaciune pentru unitatea interconfesionala la nivel de Cluj
* Rugaciune impotriva legalizarii casatoriilor gay in Romania, pentru ca numarul mare de avorturi sa fie redus si pentru ca divortul sa nu mai fie o optiune pentru cuplurile care intalnesc probleme in viata de familie.
* Rugaciune pentru situatiile grele din tari ca Myanmar si China, pentru echipele care vor merge in misiune pe termen scurt in aceasta vara si pentru cei care sunt acum pe campul de misiune.

Trebuie mentionat ca aceste motive se regasesc in agenda comuna de rugaciune ce s-a nascut in urma cercetarii facute si credem ca Dumnezeu doreste ca noi sa mijlocim pentru aceste nevoi identificate pentru ca prezenta Lui sa fie manifestata implinind nevoile in diferite moduri.

In numele Echipei MINTER,
Ionut Indreica

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine