Incalcarea drepturilor omului in Iran

Cu ocazia celei de-a 10-a Aniversari a Hotararii pentru Libertate Religioasa Internationala, presedintele SUA, George Bush, a condamnat Iranul, si inca cateva state, pentru incalcarea drepturilor religioase.

Todd Nettleton, de la organizatia Voice of the Martyrs, spune ca in Iran se merge mai departe decat arestarea credinciosilor. „In ultimele doua saptamani, am auzit despre un proiect de lege care sa stabileasca pedeapsa cu moartea pentru cei care folosesc internetul ca sa incurajeze apostazia, sa le predice musulmanilor si sa ii indemne sa il urmeze pe Cristos. Mai devreme, a fost un proiect de lege care sa stabileasca pedeapsa cu  moartea pentru orice act de apostazie (=decizia unei persoane de a-si schimba religia)”.

In ciuda persecutiei, Nettleton spune ca este o deschidere extraordinara pentru Evanghelie. „Trebuie sa ne rugam pentru ca fratii si surorile noastre sa fie incurajati ca sa mearga si sa vesteasca in continuare Evanghelia, profitant la maxim de deschiderea mare pentru Evanghelie. Un alt lucru pentru care ii provoc pe oameni sa se roage sunt Autoritatile, cei care conduc sa vina la Cristos.

Sa ne rugam pentru:
– putere pentru cei care vin la Cristos, in ciuda incercarilor si
pericolelor existente;
– acei care sunt fortati sa paraseasca tara, sa poata gasi refugiu
si ajutor;
– ca guvernamantul sa fie deschis spre schimbare, oferind drepturi
depline si protectie si pentru cei care nu sunt musulmani.

Fii binecuvatat!
pray_mission

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine