Informatii false cu misionari rapiti

Am primit in cursul zilei de ieri pe internet si pe telefon de mai multe ori mesajul:

In Afganistan au fost prinsi 22 de misionari si in seara asta vor fi macelariti. Haideti sa ne rugam pentru ei ca Dumnezeu sa ii pazeasca si sa aiba mila de ei…” 

Un prieten s-a interesat de acesta situatie si mi-a transmis:

Fiti intelepti, oameni buni! Cei 22 de misionari rapiti despre care scrieti atat in sms-uri, cat si in offline-uri nu exista, sau cel putin nu au fost rapiti inca! Eu nu am vrut sa trimit mesajele voastre mai departe pana nu m-am interesat; am vorbit cu un misionar din Afganistan care s-a interesat! NU A FOST NICI O RAPIRE! Au aparut problemele si oragnizatiile de misiune si-au retras lucratorii, dar nici nu se pune problema sa fi fost vreo rapire! Am scris acest mesaj din dorinta de a stopa astfel de lucruri! Cand intr-adevar va fie nevoie de rugaciune, nu va mai crede nimeni! Sa ne rugam pentru misionari, au nevoie, dar sa nu nascocim lucruri…de asta nu au nevoie! Cu aleasa pretuire in Domnul, al vostru frate in Hristos, Mihai Creta!” 

 

Primesti pe e-mail o sinteza zilnica a postarilor de pe StiriCrestine.ro!  Daca doriti sa va abonati puteti da click aici.  Veti primi un e-mail de confirmare. Nu uitati sa dati clik pe linkul din e-mail.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.