Directioneaza 2% din impozit pentru misiune

2-pt-misiune2% pentru misiunea mondiala

Daca esti angajat si platesti impozite pe venit, poti deveni o persoana care contribuie la raspandirea Evangheliei in lume, fara sa trebuiasca sa mergi peste mari si tari personal.

CUM?

Si in acest an, fiecare contribuabil din Romania poate dispune asupra unui procent de 2% din impozitul platit statului pe veniturile obtinute in anul 2008, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit, asa cum este si Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias. Acest sistem va ofera posibilitatea de a decide cum va fi folosita suma respectiva. Mentionam ca aceasta nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie si nici nu va costa nimic, ci este doar o parte din impozitul platit deja in bugetul de stat.

CE TREBUIE SA FAC?

In acest sens, puteti completa si depune formularul 230, intitulat „Cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul anual”, la sediul organului fiscal de la domiciliul dumneavoastra. descarca AICI

Contribuabilii care in anul 2008 au obtinut si alte venituri impozabile in afara salariului si care doresc sa directioneze 2% catre Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias, pot completaformularul 200, intitulat „Declaratia speciala privind veniturile realizate in anul 2008„.descarca AICI

Completeaza-le cu datele organizatiei noastre:

 Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias 

Cod fiscal: 14956631

Cont IBAN: RO96RNCB0231019549760001

 

Daca nu stiti suma exacta cat inseamna 2%, lasati rubrica sumei necompletata. O vor completa lucratorii Administratiei Financiare. Formularele de cerere pot fi depuse personal la organul fiscal de domiciliu sau pot fi expediate prin posta (la organul fiscal), printr-o scrisoare recomandata la sediul organului fiscal de domiciliu, pana la data limita de depunere, si anume 15.05.2009.

Hotararea dumneavoastra de a directiona 2% din impozitul datorat statului catre fundatia noastra va reprezenta un ajutor real pentru tinerii care doresc sa mearga in misiuni externe dar nu au toata suma necesara. 

Mai multe despre Tineri Pentru Misiune Medias  pe www.tpmmedias.ro

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine