Marturisirea de credinta

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania – Cultul Crestin Baptist anunta aparitia, in forma tiparita a Marturisirii de credinta. Lucrarea are 40 de pagini si este disponibila in format A5.

Marturisirea de credinta se poate comanda pe Internet la adresa: http://www.uniuneabaptista.ro/contact prin email: crestinul.azi@gmail.com telefonic: 021 430 00 39 prin posta: Uniunea Baptista Str Dambovitei 9-11

Costul pentru un exemplar este de 6 lei la care se adauga cheltuielile postale. Marturisirea de credinta reproduce textul din editia aparuta in anul 1951. Lucrarea a aparut in luna Martie a acestui an.

Alaturi de Marturisirea de credinta mai este disponibil si Statutul de organizare si functionare a Cultului Crestin Baptist la pretul de 5 lei si revista „Crestinul azi” care poate fi achizitionat pentru suma de 3 lei un exemplar. Pentru abonamente tarifele difera in functie de numarul de exemplare comandate.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la adresa de email: crestinul.az@mi.comi sau telefonic 021 430 00 39

Puteti descarca de aici Marturisirea de Credinta Baptista de la Londra 1689

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107