Sri Lanka amana dezbaterea la legea anti-convertire

VOMC(Vocea Martirilor Canada) a avut bucuria sa afle ca dezbaterea cu privire la o lege legata de convertirea religioasa din parlamentul din Sri Lanka (a se citi relatarea) a fost amanata, in toiul opozitiei din partea crestinilor. Potrivit UCANews, un comitet parlamentar format din parlamentari crestini si din lideri ai partidelor politice a analizat legea in 18 februarie si a cazut de acord ca aceasta ar putea avea consecinte grave asupra activitatilor religioase, ar putea declansa un conflict interreligios si ar putea viola constitutia tarii.

Pandu Bandaranayake, ministrul Afacerilor Religioase, a confirmat ca crestinii au solicitat mai multa claritate asupra anumitor cuvinte din lege si, astfel, in ciuda opozitiei din partea partidului condus de budisti, Jathika Hela Urumaya (JHU), legea va fi reexaminata de comitetul consultativ religios al ministerului.

Continuati sa va rugati pentru crestinii din Sri Lanka, deoarece se crede ca acest ragaz va fi doar temporar si ca va exista o presiune considerabila din partea JHU de a readuce legea neschimbata pentru dezbatere.

Sursa: The Voice of the Martyrs

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.