Viata unui misionar amenintata. Constructia unei biserici oprita

Viata unui misionar sprijinit de Gospel for Asia a fost amenintata de catre extremistii anti-crestini conform unei stiri primte de la Gospel for Asia, iar un proiect de construire a unei biserici a fost oprit, dupa ce acelasi grup a amenintat misionarul care a slujit ca pastor la acea biserica.

Mai multe persoane din acest binecunoscut grup extremist anti-crestin au fost duminica acasa la misionarul Jayal Ekka care este sprijinit de Gospel for Asia. Barbatii i-au spus lui Jayal ca daca acesta nu paraseste imediat satul, ei au sa il omoare. Jayal a cautat un sfat de la liderul sau in misiune care vorbeste cu politia locala in numele acestuia. Pana in prezent, Jayal se afla in sat si continua sa misioneze si sa slujeasca oamenilor din biserica.

Tot acelasi grup au oprit constructia unei biserici,  care era supravegheata de Indra Hanker, pe motivul alegerilor nationale care au loc in aceeasi zona. Indra Hanker a condat deja cimentul pentru constructie si este ingrijorat ca materialele ar putea fi distruse pana la reluarea contrutiei.

Indra cere sa ne rugam ca Dumnezeu sa intervina in aceasta situatie astfel incat construirea bisericii sa poata continua.
Jayal cere sa ne rugam ca Dumnezeu sa il protejeze de oamenii care doresc sa il omoare. Ambii pastori cer sa ne rugam ca acesti extremisti anti-crestini sa il cunoasca pe Dumnezeu.

Ionela Baloi
StiriCrestine.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.