Concert Costel Busuioc la Cluj Napoca

concert de caritate Costel Busuioc va susţine un concert în 14 iulie începând cu orele 19 la Teatrul Naţional Cluj. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru sprijinirea acitivăţilor Fundaţiei Prison Fellowship România. Alături de Costel Busuioc va cânta soprana Diana Ţugui. Vor fi acompaniaţi de Orchestra Operei Romane din Cluj-Napoca.

Costel Busuioc în 14 iulie la Teatrul Naşional: Concert de caritate pentru sprijinirea activăţilor Fundaţiei Prison Fellowship România Programul concertului este următorul:

1. G. Bizet – Carmen (Preludiu)

2. G. Verdi – Rigoletto – La donna e mobile (aria)

3. G. Donizetti – Elixirul dragostei – Una furtiva lagrima (aria)

4. C. Gounod – Romeo si Julieta – Valsul Julietei (arie Diana Tugui)

5. G. Verdi – La Traviata – Un di felice (duet act I)

6. G. Puccini – La Boheme – Che gelida manina (aria)

7. G. Verdi – La forza del destino (uvertura)

8. G. Puccini – Tosca – E lucevan le stele (aria)

9. U. Giordano – Fedora – Amor ti vieta (aria)

10.Mascagni – Cavalleria Rusticana (Intermezzo)

11. O sole mio – arr. L Rooth (canzonetta)

12. Santa Lucia – T. Cottrau

13. A. Dvorak – Rusalka – Cantecul lunii (arie Diana Tugui)

14. G. Verdi – La Traviata – Brindisi (duet act I)

15. G. Puccini – Turandot – Nessun dorma (aria)

16. Con te partiro (duet)

Bio

Costel Busuioc s-a născut la 21 octombrie 1974, în Comuna Tomesti, judeţul Iaşi, într-o familie numeroasă. La 14 ani a hotărât să părăsească satul copilăriei sale pentru a-şi lua destinul în propriile mâini. A lucrat în agricultură, spălător de vagoane la CFR, maseur şi zidar în Spania. O româncă din Spania l-a înscris la concursurile “Tiennes un talento” şi “Hijos de Babel” (fii lui Babel), pe ultimul şi câştigându-l.

Soţia lui Costel, Dana, a rămas în ţară cu cei 4 copii: fata cea mare, Tabita, are acum 8 ani; băieţelul, Daniel, are 7 ani; Sara are aproape 4 ani, în timp ce mezina, Rebecca, a împlinit 1 an şi 8 luni.

Costel are cam tot ce şi-a dorit. Trei profesori, de canto, de dicţie şi de mişcare corporală, şi un producător cu care repetă continuu.

În data de 14 iulie 2009 orele 19 la Teatrul Naţional din Cluj, Costel Busuioc doreşte să cânte cum nu a mai făcut niciodată pentru copiii şi adulţii cu aripile frânte, ochii plânşi şi inimi durute, aflaţi în aceeaşi situaţie în care era el nu mult timp în urmă.

Concertul va fi înregistrat, se va produce un CD, iar încasările din vânzarea acestuia vor fi destinate exclusiv celor 150 de copii şi 250 de adulţi din centrele Prison Fellowship România.

Pentru mai multe detalii: www.clujulevanghelic.ro

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine