Rugati-va pentru pastorii Ghita Ritisan si Ghita Dicoi

Ieri, 17 august 2009, fratii Ghita Ritisan si Ghita Dicoi mergand spre o conferinta au fost implicati intr-un grav accident de masina. Soferul unui microbuz se pare ca a adormit la volan si i-a lovit frontal.
Fr. Ghita Ritisan este internat la terapie intensiva, iar fr. Ghita Dicoi este operat avand afectiuni grave in zona bazinului.

Va rugam sa-i purtati in rugaciune!

„Accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan acumulate de conducătorul autospecialei Ford Tranzit care a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul Ford care circula regulamentar din sens opus”, precizează subcomisarul Mircea Manciulea, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Atât în autoturism, cât şi în microbuz se aflau şoferul şi câte un pasager. Pasagerul din autoturism a fost prins între fiare în urma impactului, fiind necesară intervenţia echipajelor de la Descarcerare. Cei doi şoferi şi cei doi pasageri, toţi în vârstă de aproximativ 40 de ani, au fost duşi de urgenţă la spital. „Conform primelor investigaţii, un pacient este în şoc traumatic şi hemoragic, existând suspiciune de leziune organ intern, acesta urmând să fie operat. Cel de-al doilea pacient are fractură de femur şi de gleznă dreaptă şi rămâne internat în cadrul Clinicii de Ortopedie. Cel de-al treilea pacient are o contuzie toracică şi nu necesită internare iar cel de-al patrulea, o fractură de humerus, rămânând de asemenea internat în cadrul Clinicii de Ortopedie”, precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ghita Ritisan

Ghita Dicoi

Ghita Ritisan a fost pastorul fondator al Bisericii Farul din Constanta. Este presedintele fondator al Centrului Roman pentru Studii Transculturale din Constanta.

Ghita Dicoi este pastor la Biserica Flacăra Închinării din  Alba Iulia

Mai multe informatii si imagini gasiti pe Radio Filadelfia.ro

Un comentariu
  1. Crystyna 26 august 2009 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.