Proiect de binefacere pentru sora Silvia Tarniceriu

Exista cu adevarat un Dumnezeu? Iata intrebarea cu care se confrunta Silvia la 13 ani. Profesorii ei rad numai la ideea ca ar exista un Dumnezeu. Cu toate acestea, parintii si pastorul ei, nu numai ca au credinta in Dumnezeu, dar Il si slujesc cu devotare. Cine are dreptate?

Astfel, Silvia se hotaraste sa-L caute ea insasi pe Dumnezeu pentru a se asigura de existenta Sa. I-a cerut simplu trei lucruri: o pereche de pantofi, o flaneluta si un paltonas. Pentru o familie crestina, destul de numeroasa din nordul Moldovei, intr-o Romanie comunista, aceste lucruri erau aproape imposibil de cumparat. Cum s-a putut ea astepta la o minune?

Dar minunea s-a intamplat! Dumnezeu i-a raspuns rugaciunii sale intr-un mod mult mai maret decat si-a putut imagina. Adevarul pe care Dumnezeu i L-a revelat, a ajutat-o pe Silvia sa ramana in picioare si credincioasa Lui, chiar si in momentele cele mai grele de suferinta, cand, mai tarziu in viata, a trebuit sa fie confruntata si cu conditiile inchisorii.

Cititi povestea Silviei si veti fi provocat la o credinta mai ferma si o devotare mai profunda fata de Dumnezeul care se ingrijeste, ca un tata,de copiii Sai.

Impresii despre carte
,,Cartea se vrea o lectie despre modul in care poti sa-L descoperi pe Dumnezeu, sa-L iubesti, sa ai incredere in puterile Lui nelimitate, sa te apropii de El, sa comunici,sa fii sigur de existenta Lui si sa nu te indoiesti. Paginile care descriu viata din inchisoare sunt zguduitoare prin descrierile atat de realiste”(Prof. Panciuc, Radauti, Suceava)

,,Farmecul neasemuit al epopeii Silviei consta in simplitatea cu care ne comunica lucruri extrem de profunde. Naratiunea umblarii ei cu Dumnezeu curge dezarmant de firesc, de la descoperirea miraculoasa a prezentei in viata de copil si pana la tulburatoarele dovezi de dragoste si credinciosie pe care le primeste in momentele de indoiala si incercare.” (Prof.Univ. Gabriela Lucia Sabau, Canada)

,,Am luat cartea din curiozitate si am inceput sa o citesc. Nu am lasat-o din mana, nu am putut sa ma desprind de ea pana am citit-o toata. Apoi a citit-o si sotia mea Smaranda. Ii multumim lui Dumnezeu ca a ajuns si la noi in casa. In prefata scrie ca v-a fost greu sa retraiti trecutul, dar ati sperat ca prin cartea dvs., credinta celor ce o vor citi va fi intarita si ca multi se vor intoarce la Dumnezeu. Speranta dvs. este o realitate. Cartea dvs. ne-a schimbat viata. Il iubim si pe tatal dvs. E in inima noastra; si prin felul cum si-a trait viata, ne-a invatat ce inseamna sa traiesti cu Dumnezeu in suflet”.(Profesori: Ion si Smaranda Chera, Arad)

Despre activitatea sorei Silvia Tarniceriu
S-a nascut la data de 29 septembrie 1951. Datorita prigoanei comuniste,a plecat in America in anul 1983.
,,Dupa sosirea in statul Ohio, Silvia a inceput sa lucreze la Christian Aid Ministries (CAM). A adunat suport spiritual si material si a informat crestinii din America despre starea de saracie a crestinilor romani. Din toamna anului 1993 si pana in ianuarie 2000, Silvia a lucrat la biroul ei din Suceava ca translator si a fost veriga de legatura intre americani si romani. De asemenea a lucrat la programul de distribuire a ajutoarelor umanitare, a predat cursuri la orfelinat, a colaborat la programul agricol al fermei amenajate in spatele Orfelinatului Natanael si a predat ore de limba romana si orientare misionarilor americani veniti sa lucreze in cadrul aceleiasi organizatii din Romania.”(Director CAM, David Troyer)

Din scrisoarea sorei Silvia Tarniceriu, email:mamilila@gmail.com (citita pe postul de radio SOS,Ploiesti)

,,Iubiti frati si surori in Domnul nostru cel Inviat,
Ma simt onorata sa va scriu direct, desi nu ne cunoastem in persoana, dar ce frumos ne-a infratit Domnul nostru, prin sangele Lui, in aceasta mare familie a Sa de pe intregul Pamant. Acum sunt in Statele Unite. Am lucrat peste 20 de ani la Misiunea CAM, adunand bani si sponsori pentru ajutorarea familiilor necajite din Romania.Dupa un Diabet exploziv in urma multor stari de stres si oboseala,in anul 2000 am fost gasita cu cancer la san. Am avut operatie si tratamente cu chimo-terapie, dar prin Har,El m-a ridicat si am putut intra iarasi ,,in vie” si am lucrat alti 7 ani. In august 2008 am fost diagnosticata cu cancer la colon si rect. Am fost operata pe data de 3 decembrie 2008. Mai am inca jumatate din totalul chimo-terapiilor si sper sa ajung cu bine la mal spre sfarsitul lui iunie. Medicamentele, spitalizarea si tratamentele de chimo si radiatii s-au ridicat la peste 150.000$ si mai creste pana voi termina cu toate. Nu stiu cum le voi plati, dar sunt nevoita sa dau ,,cat pot” in fiecare luna. Domnul sa va binecuvinteze pentru binele pe care mi-l veti face si mie prin cumpararea cartilor! Aceasta carte NU este opera mea literara! Este lucrarea Lui in viata mea! Si El n-a terminat cu mine inca. Al doilea volum se va intitula: ,,Dumnezeu Imi Cunoaste cararile!” iar ultima, daca Domnul imi va mai da zile, va fi: ,,Dumnezeu Imi Cunoaste Destinul!” El stie deja sfarsitul inaintea inceputului nostru. Fiti binecuvantati de Cel Prea Inalt si El sa fie proslavit prin vietile noastre traite dupa voia lui! Cu iubire, Silvia Tarniceriu (27.04.09)”

Proiect de binefacere pentru sora Silvia Tarniceriu
Incepand din luna octombrie 2008, postul de radio SOS, Ploiesti (101,7FM;www.radiosos.org), sustine un proiect de binefacere pentru sora Silvia Tarniceriu. Sunt prezentate spoturi publicitare. Scrisorile dansei sunt citite pe post. Se vand carti si se inregistreaza donatii (prin Fundatia Help Ministries Romania).

Pentru cei care vor sa sustina acest proiect de binefacere
,,Dumnezeu imi cunoaste masura” de Silvia Tarniceriu, 160×225 mm, 350 pagini, 25 lei(250.000 lei vechi).

Cartile pot fi procurate direct de la postul de radio SOS, Ploiesti, DN1, km 5. Tot aici pot fi oferite si donatii care vor fi inregistrate cu chitanta.

Adrese de la care pot fi procurate cartile direct sau prin posta:

  • Tarniceriu Stefan: str. Avram Imbroane (fosta Aleea CFR), nr.17, ap.2, cod 300129, Timisoara, tel. fix 0372907693, tel. mobil 0723205360, email: tarniceriustefan@yahoo.com
  • Fam. Bostan Emanuel si Cristina: str. Ploilor, nr.16, cod 100583, Ploiesti, tel. fix 0244578358, tel. mobil 0749074812, (elenalamba@yahoo.com).

Pentru minim 10 carti comandate prin posta nu se platesc taxele postale.Va rugam sa trimiteti aceast proiect de binefacere la toate adresele disponibile. Puteti sa le oferiti o copie si celor care nu beneficiaza de internet. Ne rugam ca in fiecare biserica sa fie minim 10 persoane care sa se uneasca in aceasta lucrare de binefacere.

Va multumim tuturor, in Numele Domnului Isus, pentru partea dvs. la binecuvantarea sorei Silvia! Domnul sa va rasplateasca!

Ploiesti, 18.07.2009

Daniel Olteanu
8 Comentarii
  1. moraru maria 24 iulie 2009 Reply
  2. Hazencop Madalin (Misiunea Romana "Sfanta Treime " 30 iulie 2009 Reply
  3. emilian cristescu 30 august 2009 Reply
  4. Olteanu Ion 30 august 2009 Reply
  5. elena lamba 30 august 2009 Reply
  6. ioan bala 13 ianuarie 2010 Reply
  7. silvia 6 februarie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.