30 de ani de la nasterea Bisericii Betania din Timisoara

Duminica, 25 Octombrie, Biserica Crestina Baptista Betania aniverseaza 30 de ani de la nasterea Bisericii si 15 ani de la dedicarea noului lacas de cult. Timpul de inchinare va incepe la ora 9 cu un moment de rugaciune si va continua de la ora 9:45 cu Serviciul divin de sarbatoare. Cu acest prilej, vor fi alaturi de noi frati, care au slujit in Betania de-a lungul anilor, iar Cuvantul lui Dumnezeu va fi propovaduit de fr. Rev. Dr. Stanley Barnes, din Irlanda de Nord.

Momentul aniversar va fi urmat de o serie de servicii divine de evanghelizare, care vor beneficia de prezenta unor frati predicatori invitati din tara si de peste hotare si care se vor desfasura conform urmatorului program:

Program:

Duminică, 25 Octombrie, de la ora 18, fr. Rev. Dr. Stanley Barnes ( Irlanda de Nord )
Luni, 26 Octombrie, de la ora 18, fr. pastor Doru Popa, alaturi de grupul Impact ( Arad )
Marti, 27 Octombrie, de la ora 18, fr. pastor Onisim Mladin ( Arad ), alaturi de corul Bisericii Emanuel din Timisoara
Miercuri, 28 Octombrie, de la ora 18, fr. pastor Samuel Tutac, alaturi de corul si orchestra Bisericii Betel din Timisoara
Joi, 29 Octombrie, de la ora 18, fr. pastor Viorel Candreanu ( Ipoteşti )
Vineri, 30 Octombrie, de la ora 18, fr. pastor Remus Runcan si concert de muzică crestina pentru tineret sustinut de fr. Alin Timofte
Duminică, 1 Noiembrie, de la ora 9 (Rugaciune, Studiu Biblic, Serviciu Divin-Cina Domnului),de la ora 18 ( Sarbatoarea Multumirii ), invitat fr.pastor Viorel Iuga ( Arad ).

Va asteptam cu drag.

Sursa:www.Betania-tm.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.