Pastor atacat de militanti hindusi in Andhra Pradesh, India

in-vanamali-parishudham-cdPastorul Vanamali Parishudham (35 de ani) a fost atacat cu salbaticie de militanti hindusi in satul Yellareddygudam, Andhra Pradesh, in 20 septembrie, potrivit unei stiri din 28 septembrie a Compass Direct. Militantii l-au atacat pe pastor in timp ce acesta se indrepta spre casa de la un serviciu duminical de inchinare, lovindu-l cu bate de metal, cu margini ascutite.

A fost lasat in mijlocul drumului, crezandu-se ca era mort, fara cunostinta si sangerand puternic la nivelul capului. Mai tarziu, pastorul a fost dus la un spital din zona unde a primit sase suturi. Dupa ultimele stiri, i se faceau radiografii la cap, pentru a afla orice rani interne. Vorbind despre atac, pastorul Parishudham a spus: ,,Sunt speriat si ma tem ca voi infrunta noi atacuri in viitor, dar voi continua sa predic si sa merg la casa de rugaciune.”

Rugati-va pentru vindecarea pastorului Parishudham. Rugati-va sa sporeasca in cele placute lui Cristos in timpul suferintei pentru credinta sa (James 1:2-4). Rugati-va ca credinta crestinilor indieni sa fie o lumina ce ii atrage pe ceilalti la Cristos

Pentru mai multe informatii legate de persecutia crestinilor din India, click aici.

Sursa: Persecution.net

1 comentariu

  1. Cosmina 15 octombrie 2009

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.