Convertit la crestinism impiedicat sa paraseasca Egiptul

egipt Un crestin egiptean convertit de la islam care lupta pentru recunoasterea legala a credintei sale  a fost inchis si supus unor rele tratamente de catre oficiali la Aeroportul International din Cairo, in 17 septembrie, potrivit unei stiri din 26 septembrie a  Assyrian International News Agency.

Maher El-Gohary si fiica sa, Dina, se aflau la aeroport pentru a pleca intr-o calatorie de doua saptamani in China, cand oficialii i-au oprit. Pasaportul lui El-Gohary a fost confiscat si i s-a spus ca ordine de la o ,,autoritate superioara” ii interziceau sa paraseasca tara. Ulterior, avocatul lui i s-a alaturat la aeroport si a depus o plangere legata de incident, la statia de politie a aeroportului.

In aceeasi zi, El-Gohary a spus unei surse din media crestina: ,,Autoritatile incearca sa ne oblige sa se reconvertim la islam, dar aceasta nu se va intampla niciodata, chiar daca trebuie sa traim pe strazi. Il iubim pe Domnul nostru Isus si am parasit islamul pentru totdeauna.” In 22 septembrie, El-Gohary si Dina au incercat din nou sa plece in China, dar au fost opriti din nou de catre oficiali.

Tradus de StiriCrestine.ro
Sursa: www.persecution.net

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.