Un muncitor atacat in Estul Mijlociu de catre un musulman

MIDLEDLE EAST Un muncitor al E3 Partners din Estul Mijlociu  se recupereaza dupa ce a fost atacat radical de catre un musulman. Nu putem sa mentionam tara sau numele persoanei din motive de securitate,dar potrivit lui Tom Doyle, directorul din Estul Mijlociu al E3 Partners, spune ca  muncitorul lor caruia ii se spunea Jamal a fost atacat de catre un musulman.

Doyle spune, Jamal   a impartasit impreuna cu un musulman care  se parea ca el cauta cu adevarat. El parea ca stie cate ceva despre crestinism. El vorbea despre vise si viziuni,si a fost ceva incredere acolo. Jamal a fost complet surprins  ca omul acela la atacat. Atacul a fost violent,spune Doyle.”Omul a spus,’Ai ceva carte?’si Jamal a spus,‘Da’. Cand sa intors  pentru a lua ceva,omul a sarit  de pe scaunul lui  si a avut asupra lui o surubelnita mare si a incercat sa o infinga in spatele capului.  Apoi,Jamal sa intors socat iar  omul a incercat sa ii strapunga pieptul.”

Cum Jamal a incercat sa se lupte cu omul, a fost brusc lovit in fata de o bata. Miraculos,Jamal a supravetuit atacului,iar politita nationala a fost chemata de un membru al  familiei. Doyle spune ca in timp ce musulmani au fost dusi la inchisoare,Jamal si-a demonstrat dragostea fata de atacatorul lui.El a spus,‘Te iert.  Nu este nimic intre mine si tine.  Vreau sa vin sa te vizitez in inchisoare.  Nu este nimic intre familia ta si familia mea,si sper sa te vad cand vei iesi afara din inchisoare. Stiu ca Dumnezeu va folosi acest atac pentru viata ta,si eu am sa ma rog pentru tine.” A fost auzit de catre autoritati  acest lucru.

Doyle spune ca acest mesaj este unic in Estul Mijlociu. „Nu este iertare acolo. Daca tu faci ceva familiei mele,eu voi face la fel familiei tale,si nu se termina niciodata.”Doyle a  adaugat,„Mesajul iertari lui Jamal este cel mai puernic mesaj deoarece nu este un mesaj de la cealalta religie. Aceasta pune crestinismul intr-o alta categorie,aceea in care trebuie sa fie. Acest mesaj de iertare este ceea ce trebuia acolo.”

E3 Partners  continua sa antreneze pastori in aceea regiune. Doyle spune ‘ daca tu sprijini un pastor acolo,asiguri mesajul iertarii lui Hristos care este foarte greu de  auzit in Estul Mijlociu.„Ei merg afara in sate, in locuri unde oameni nu au auzit de Evanghelie. Este mult mai periculos  si mult mai traditional,si ei ating musulmani si ii disciplineaza  si planteaza congregatii micute.”

Sursa: MNN.org

Tradus pentru StiriCrestine.ro de Sunamita Veciunca

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.