Ciprian Ilies a decedat in accidentul de la Rupea (Brasov)!

cipri_foto_viopopCiprian Ilieş este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj Napoca (2002). În urma cursurilor postuniversitare de masterat de la Facultatea de Studii Europene, din cadrul aceleaşi universităţi, primeşte diploma de specialist în Management performant (2003).

În prezent este doctorand la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Babeş-Bolyai, pregătindu-şi teza de doctorat în „Politici de finanţare a Intreprinderilor Mici şi Mijlocii în contextul integrării europene” şi de asemenea este masterand în „Administraţia publică în contextul legislaţiei actuale” la Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis”.

Este un economist de succes atât în domeniul finanţelor private, în calitate de consultant la firme din sectorul privat, cât şi în administraţia publică locală, fiind consilier în legislativul municipiului Bistriţa.

Din octombrie 2002 devine preparator universitar asociat la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, iar din 2005 este asistent universitar titular, unde pregăteşte seminariile din domeniul finanţelor şi managementului financiar.

În februarie 2009 este invitat să predea cursul de „Managementul proiectelor economice” la Universitatea Emanuel din Oradea, Facultatea de Management Griffits.

Ciprian Ilieş este membru al Cultului Creştin Baptist şi este responsabil cu studiul biblic în Biserica Creştină Baptistă din Nepos, Bistriţa-Năsăud, fiind de asemenea şi secretarul bisericii.

Este căsătorit cu Narcisa şi are doi copii, Dorothea şi Iudita.

Vio Pop (fondator Stiri Crestine.ro) despre Ciprian Ilies

L-am cunoscut pe Cipri de cand eram copil mic. Sunt multe momentele in care ma facea sa ma simt bine. Imi aduc aminte cand aveam vreo 3-4 anisori si eram cel mai fericit cand venea Cipri la noi. Cel mai mult imi placea cum ne lua pe doi pe genunchi, si se juca cu noi, sau cand ma arunca in sus.

De mic copil l-am luat pentru mine un model de viata. El m-a inspirat foarte mult sa invat, sa fac scoala, sa fiu m-ai diferit, sa iau viata in serios. Cand a trebuit sa iau decizii importante, cu liceul si facultatea a fost mentorul meu. M-a inflentat si m-a ajutat cand am avut probleme. M-am bazam pe sfaturile si intelepciunea lui. Mi-a dat niste idei foarte practice despre relatii, si sunt fericit ca am ascultat de el. M-a provocat sa il cunosc pe Dumnezeu mai mult.

Prima data cand am condus o masina, a fost Dacia lui, aveam vreo 17 ani, si m-am simtit foarte bine cand anu asta mi-a dat pentru o zi Audi lui, fara sa il rog.

Sambata m-a sunat sa ii spun cum sa plateasca o factura online pentru site-ul care l-am facut pentru el, si imi spunea ca o sa imi trimita informatii pentru a continua cu site-ul. (www.honestbusiness.ro). In seara de sambata m-a sunat inca odata, dar mi-a spus ca vroia sa o sune pe sotia sa. Dupa doua minute, ma suna din nou. L-am intrebat, ce se intampla? A spus ca numarul meu e asemanator cu numarul la care vroia sa sune.

Sunt foarte multe experientele care le-am avut cu Cipri, mi-a fost un var foarte aproape de suflet si in toate s-a dovedit a fi un crestin matur, care il iubea pe Dumnezeu si avea principii care m-au influentat mult.

Cred ca Dumnezeu are multe de povestit cu Cipri, si l-a chemat mai repede. Ce e viata? Azi m-am enervat…., am strigat…, am zis ca nu e drept ce se intampla…., am zis ce rost au toate…,  am plans.

Vio Pop

4 Comentarii
  1. IB 20 octombrie 2009 Reply
  2. ramona 20 octombrie 2009 Reply
  3. Gh. Avram 22 octombrie 2009 Reply
  4. valentinabrill 22 noiembrie 2009 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.