Preot in varsta rapit in Filipine

 

ph-michael-sinnott-pdMichael Sinnott, preot in varsta de 79 de ani din Irlanda, a fost rapit de sase oameni inarmati in 10 octombrie, in orasul Pagadian de langa Zamboanga (Mindanao), Filipine, in timp ce conducea rugaciunile de seara in locuinta sa. Desi niciun grup nu a revendicat inca rapirea, un grup islamist, Moro Islamic Liberation Front, este suspectul principal.

Exista ingrijorari serioase legate de starea parintelui Sinnott care se stie a are o stare de sanatate precara. Potrivit stirilor, informatorii militari filipinezi l-au reperat impreuna cu rapitorii sai in 12 octombrie, in provincia Lanao del Sur, la 70 de kilometri de locul in care a fost rapit si intr-o alta locatie in ziua urmatoare. Parintele Sinnott a slujit in Filipine in ultimii 40 de ani.

Rugati-va ca rapitorii parintelui Sinnott sa-l elibereze nevatamat. Rugati-va pentru sanatatea sa in aceastaperioada de incercari.

Pentru mai multe informatii legate de persecutiile pe care le infrunta crestinii din partea de sud a Filipinelor, click aici.

Sursa: www.persecution.net

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.