Tony Anthony la Cantup Targoviste, 18 noiembrie 2009

Tony Anthony este fondator si evanghelist al organizatiei Avanti Ministries, este triplu campion mondial la Kung Fu si un exeplu extrem de graitor al harului lui Dumnezeu. Este autorul cartii “Imblanzirea tigrului”, carte ce a primit titlul de Cartea anului 2005 din partea CBC (Christian Booksellers’ Convention).

Tony Anthony va fi la Targoviste in data de 18 noiembrie 2009, in incinta Cantup, Strada Arsenalului, nr. 20, incepand cu orele 18.00

Anthony Tony – un alt geniul al artelor martiale isi povesteste trecutul infiorator – de o cruzime rar intalnita. Descoperirea lui Dumnezeu il transforma radical facand din puscaria unde L-a intalnit, un loc in care traia libertatea unui om transformat, descatusat de spiritul chinuitor mostenit de la strabunii sai, spirit care a fost transmis din generatie in generatie timp de 500 de ani. Comentariile sunt de prisos datorita expunerii facute de el intr-un mod original.

Tony Anthony a avut harul de a-L intalni pe Dumnezeu si de a raspunde afirmativ Dragostei Sale. Viata sa a fost complet transformata, dintr-o persoana deosebit de periculoasa, o masina de frant oase, a devenit un om fericit si liber. Viata sa reinnoita este un izvor de binecuvantare pentru cei care il cunosc sau aud marturia sa.

2 Comentarii
  1. tataie 12 decembrie 2009 Reply
  2. Tataie 24 decembrie 2009 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.