Germania: Creştini încărceraţi pentru că nu-şi lasă copiii la ora de "educaţie sexuală".

Cel puţin opt familii germane din Salzkotten, landul german Renania de Nord /Westfalia sunt afectate după ce taţii au fost fie încarceraţi, fie amendaţi cu sume mari pentru ca au refuzat să-şi trimită copiii de şcoală elementară la cursurile de educaţie sexuală, relatează portalul de ştiri LifeNews.com.

Internaţional Human Rights Group, o organizaţie de avocaţi creştini care apără libertăţile religioase şi dreptul la “educaţia acasă” (homeschooling) în Europa relatează că, pe lângă refuzul “educaţiei sexuale”, familiile au refuzat să permită copiilor participarea la interpretarea unui spectacol numit “Corpul meu îmi aparţine” (“Mein Körper gehört mir”), o piesa de teatru care îi învaţă pe tineri cum să se angajeze în relaţii sexuale.Intrucât amenzile nu i-au făcut pe părinţi să cedeze, oficialii guvernamentali i-au condamnat pe capii familiilor “rebele” la câteva zile de puşcărie cu executare.

In fapt, relateaza directorul IHRG Richard Guenther, nu e vorba despre o amendă obişnuită ci de aşa-numita “Bussgeld,” o sancţiune specială care presupune, pe lângă plata unei mari sume de bani, şi admiterea din partea “infractorului” că a greşit, lucru pe care cei acuzaţi refuză să îl facă.
Preşedintele IHRG Joel Thornton comentează că: spre deosebire de sistemul din SUA, oficialii germani consideră copiii ca “aparţinând statului, în special atunci când se afla la şcoală” şi că din acest motiv autoritatea părintească şi dreptul părinţilor la a-şi educa copiii este secundar interesului Statului.

Thornton mai spune că situaţia din Germania a impus IHRG “o abordarea radicală”, adică un proces civil în numele familiilor persecutate pentru a forţa instanţele germane să recunoască dreptul primordial pe care părinţii îl au în educarea copiilor lor.

Creştinii din Germania suferă persecuţii majore din partea guvernului pentru retragerea copiilor din şcoală şi educarea lor acasa (interzisă printr-un decret ce datează de pe vremea regimului nazist) ca şi pentru excluderea de la ore care dăunează valorilor creştine (lucru de asemenea interzis).

Intenţia autorităţilor este să suprime existenta Parallelgesellschaften sau “societăţilor paralele” bazate pe “convingeri filosofice separate”comentează LifeNews.com

Una din agenţiile guvernamentale, Jugendamt (Oficiul pentru Protecţia Tineretului) apelează la poliţie şi chiar recomandă decăderea din drepturi a părinţilor care nu se supun acestor reguli.

In 2007, inspectorii Jugendamt împreuna cu 15 poliţişti din trupele de intervenţie specială au intrat cu forţa în mijlocul nopţii în casa familiei Busekros şi au ridicat-o pe fiica lor, Melissa. In cele din urmă, intervenţia pe cale juridică a stabilit că tânăra se poate întoarce acasă după ce a împlinit 16 ani.

Familia Hans şi Petra Schmidt se luptă în instanţă pentru a recăpăta custodia fiului lor de 14 ani Aaron. Părinţii au fost decăzuţi temporar din drepturi şi amendaţi cu 13.000 de euro pentru că îl educă acasă.

Unele familii au fugit pur şi simplu din ţară, mai spun reprezentanţii IHRG, fie în SUA, fie în Austria. Familia Uwe şi Hannelore Romeike a cerut azil politic în SUA în noiembrie 2008, o situaţie care a atras în final atenţia presei asupra persecuţiilor suferite de cele 300-500 familii care îşi educă copiii acasă. (Altermedia)

Nota:
“Educatia sexuală” reprezintă, în toate societăţile de tip socialist, cheia rupturii dintre părinte şi copilul provenit din familia creştină. La orele de “educaţie sexuală” se face de obicei reclamă relaţiilor intime pasagere, homosexualităţii şi perversiunilor sexuale. Socialismul, ca orice formă de colectivism de altfel, este incompatibil cu familia creştină puternică şi autonomă.

IN GERMANIA, INTERVENŢIA STATULUI IN VIAŢA FAMILIEI A ÎNTRECUT ORICE LIMITE. CITIŢI ŞI STATUL GERMAN INCURAJEAZA INCESTUL PEDOFIL .

Sursa: http://ro.altermedia.info

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.