Raportul privind orientarea sexuala nu a fost pus la vot in Consiliul Europei

Multumim celor care ati scris delegatiei romane in Consiliul Europei privind rapoartele care trebuiau votate pe 27 ianuarie. Multumim in mod special celor care ne-ati scris direct informindu-ne ca ati contactat delegatia romana. Pe linga presiunea exercitate de noi, alte organizatii profamilie din alte tari europene au exercitat si ele presiune asupra guvernelor lor sa nu adopte rapoartele. Suspectam ca eforturile noastre comune au avut succes, pentru ca raportul privind orientarea sexuala nici macar nu a fost pus la vot din pricina lipsei de voturi suficiente pentru a fi adoptat cit si a multor amendamente propose de diversi delegati. Raportul a fost trimis inapoi in comisii, cu perspectiva de a fi pus la vot la finele lui aprilie. Se anticipeaza insa ca raportul privind avortul va fi pus la vot miine 29 ianuarie.
Tot din Consiliul Europei am fost informati pe 27 ianuarie ca D-l Luca Volonte, unul din delegatii Italiei in Consiliul Europei, a fost ales ca lider al grupului EPP („European People’s Party – Partidul European Popular”) din Consiliu. Cum scriam saptamina trecuta, D-l Volonte este un prieten al Romaniei, o personalitate care in mod consecvent pledeaza valorile si cauza familiei. Ne bucuram de succesul lui si i-i dorim succes.
Reamintim cititorilor nostri ca in septembrie 2008 AFR a inregistrat in Consiliul Europei un memoriu de opozitie privind incercarile de atunci ale Consiliului Europei de a promova casatoriile unisex. Publicul din Romania a sprijinit actiunea noastra cu peste 10.000 de semnaturi date online, cetatenii din judetul Botosani cu 4.000 de semnaturi manuale, iar cei din Judetul Neamt cu 2.000. Folosim acest prilej sa ne exprimam din nou gratitudinea fata de toti semnatarii. Semnaturile si petitiile respective au fost inregistrate in Consiliul Europei tot in septembrie 2008.
Pentru Stiri Crestine.ro, AFR

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.