Conferinţa "Cântarea celui răstingnit", la Roma

În acest weekend, 12-14 februarie 2010, în Biserica „Elim” din Roma s-a desfăşurat Conferinţa „Cântarea celui răstignit” cu invitatul special Iuliu Centea. Timp de trei zile familii, tineri şi bătrâni au avut harul de a fi slujiţi prin învăţarea cuvântului de pastorul Iuliu Centea.

Evenimentul a avut loc în Biserica italiană de lângă Porta Maggiore din Roma,  la care au participat Bisericile Penticostale din capitală şi suburbii. Duminică seara la părtăşia comunităţii românilor creştini din Roma sau alăturat şi fraţii Bisericii Penticostale „Elim” din Napoli, pacurcând 300 de km pentru a participa la acest eveniment.În program muzical au participat: corul „Elim” din Roma, membrii Bisericii „Elim” din Napoli, grupul „Cer”. Prin mesaje: Ştefan Caraman de la Biserica „Limanuri Bune” a avut un salut din Cuvânt prin care a prezentat diferenţa între statultul de lider şi rob al lui Dumnezeu, prin prisma personajului lui Moise. Pastorul Florin Bodog i-a îndemnat la rugăciune pentru diasporele şi întreg neamul românesc, în special pentru comunitatea din Italia. Pentru România şi pentru unitatea Bisericilor româneşti din Italia de a forma un front comun în lucrarea de evanghelizare a românilor din Italia.

Mesajul pastorului Centea, inspirat din psalmul 22 a fost ca o masă necesară pentru Bisericile din Italia. În adunare s-a simţit prezenţa Duhului sfânt. Am putut vedea nu doar un om care cunoaşte Sfânta Scriptură, ci şi un om care aplică practic ceea ce ne învaţă Domnul Isus, relaţionarea în dragostea lui Cristos. Am înţeles că dragostea Domnului Isus este unicul lucru, ce ne poate uni dându-ne un scop şi o viziune, ne-a declarat unul din participanţii la conferinţă, Daniel Firiza.

În cadrul conferinţei au avut oportunitatea de a se bucura în prezenţa lui Dumnezeu în apropierea Colloseumu-ului. Credem că sângele martirilor prin ploaia Duhului Sfânt va ridica o generaţie de oameni, care vor vesti şi-n Roma cu putere Evanghelia mântuitoare a Lui Cristos Isus, a mai adăugat Daniel Firiza.

Shalom românilor de pretutindeni de la Roma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.