Evanghelistul Reinhard Bonnke vine în Ucraina.

La 5-6 iunie 2010 în Kiev se vor desfăşura evanghelizări în masă cu participarea evanghelistului Internaţional Reinhard Bonnke. În urma întrunirilor de planificare a comitetului de organizare pentru venirea evanghelistului, s-a luat decizia prin care toţi pastorii şi episcopii sprijină sosirea slujitorului vestit în toată lumea.
Potrivit organizatorilor, evanghelistul va vorbi la un seminar pentru slujitori şi pastorii Bisericilor locale, care va avea loc pe 5 iunie, şi la o evanghelizare în masă ce va dura două zile 5 şi 6 iunie.Evanghelistul Reinhard Bonnke este cunoscut prin campanile de evanghelizare în masă, organizate pe continentul African. El este fondatorul Misiunea Internaţională “Cristos pentru toate naţiunile”. Misiune ce are la moment birouri locale în Africa, Germania, Marea Britanie, Canada, Singapore şi SUA.

În ultimii cinci ani Reinhard Bonnke a desfăşurat 63 de campanii de evanghelizare în întreaga lume şi a predicat la 27 de milioane de oameni. După datele misiunii “Cristos pentru toate naţiunile” – 10 16 500 de oameniau luat decizia de a trăi împreună cu Cristos şi au fost primiţi în familiile Bisericilor locale.
Pe lângă campaniile de evanghelizare în masă, Bonnke este un bun vorbitor la conferinţele pentru pastori şi lideri din Biserici, predând princiipii de evanghelizare. Aceste conferinţe, au adus o contribuţie considerabilă în lucrarea de evanghelizare şi a inspirit liderii mondiali la lucrarea de evanghelizare, a declarat reprezentantul misiunii “Cristos pentru toate naţiunile”.

Tradus de echipa Ştiri Creştine, Doiniţa Bejenaru

Sursa: Invictory.org

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.