Turneul teatrului "Emanuil" în regiunea Vinnytsa, Ucraina

În acest weekend, 13 şi 14 februarie 2010, echipa teatrală din Livov „Emanuil” a desfăşurat un turneu artistic prin coloniile din regiunea Vinnytsa, Ucraina. Echipa „Emanuil” a vizitat trei colonii, Vynnitsa IR-86, Litinsky IR-125 şi Strizhavskoy IR-81. La evenimentul evanghelistic, prin teatru, au participat deţinuţii şcolilor de corecţie şi personalul acestora.

Pe lângă tradiţionala slujire prin teatru în colonii, echipa teatrală a avut o întâlnire cu reprezentanţii unităţii militare „Air Mobile” din Vinnytsa, în cadrul căreia echipa „Emanuel” a fost premiată cu o nouă Diplomă de onoare.Prezenţa unui număr tot mai mare a personalului coloniilor la spectacolele teatrului „Emanuil” este un motiv de bucurie, care nu poate fi trecut cu vederea. De exemplu, în Strizhavskoy IR-81 au participat peste 20 de ofiţeri ai instituţiei.

La sfârşitul turneului prin colonii, echipa teatrală a vizita şi Biserica „Casa Tatălui” din Vinnytsa unde a prezentat spectacolul „Altă lume”. Împreună cu echipa teatrală în acest turneu a concertat şi interpreta Natalia Ceaikovschi.

Toate acestea ar fost imposibil de realizat de echipa teatrală „Emanuil” fără materialele necesare, transport, sprijinul spiritual şi pritenos al şefului Departamentului Militarilor Creştini din  Vinnytsa, Anatol Bondar şi familia sa, a soţilor Natalia şi Andrei Ceaicovski, şi a pastorilor responsabili de la Bisericile „Salvărea” şi „Casa Tatălui” din Vinnytsa.

Până la acest moment echipa teatrală „Emanuil” a vizitat peste 88 colonii din Ucraina, unele din ele fiind vizitate de mai multe ori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.