Open Doors solicită susţinerea în rugăciune pentru pastorii arestaţi în China

Organizaţia pentru apărarea drepturilor omului „Open Doors” cheamă toţi creştinii să se unească în rugăciune şi să scrie scrisori de încurajare pentru pastorul Alimudjianga Yimiti şi familia lui, arestaţi de autorităţile chineze încă în anul 2008.

În mesajul trimis de „Open Doors” la 16 februarie 2010, se spune despre soţia pastorului chinez, în care ea solicită, susţinerea în rugăciune pentru soţul ei şi ajutor în lupta pentru obţinerea eliberărea lui. „Open Doors” adună semnături pentru susţinerea pastorul arestat în Ambasada Chineză din Berlin, şi pentru Comisarul pentru Drepturile Omului al Guvernului federal pentru eliberarea creştinilor.Amintim, că în octombrie 2009, un creştin din provincia musulmană Uighur din China a fost condamnat la 15 ani de închisoare. El a fost invinuit de dezvăluirea secretelor de stat Organizaţiilor stăine. Yimiti în vârstă de 36 de ani, declară că este nevinovat şi prostestează împotriva sentinţei. La moment el se află în izolatorul în Kashgare, în Regiunea Autonomă Xinjiang Uygur din China. Din momentul arestării lui în 2008 soţiei lui Gulinur îi este interzis contactul cu el.

În responsabilităţile Organizaţiei „Open Doors”, fondată în 1955 de activista olandeză Anna van der Biylem intră, în primul rând, ajutorarea creştinilor, care sunt persecutaţi, ajutorarea arestaţilor şi familiilor lor, de asemenea şi familiilor celor care au murit. Organizaţia acordă ajutor spiritual şi financiar creştinilor, în ţările, în care sunt zone de conflict şi publică materiale pentru presă despre ţările unde se urmăreşte genocidul creştinismului. Organizaţia de asemenea desfăşoară seminare teologice, instruind pastori, liderii şi membrii Bisericilor.

Tradus de echipa Ştiri Creştine, Doiniţa Bejenaru

Sursa: Invicory.org

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.