Seminar "Invingand depresia" la Ploiesti

Seminar sustinut de referent Bruno Schwengeler in perioada 4-6 Februarie cu tema: INVINGAND DEPRESIA. Intrarea este libera!

Depresiile fac parte din cele mai frecvente tulburari sufletesti, toate clasele sociale si grupele de varsta fiind afectate. Apare insa tendinta ca din ce in ce mai multi tineri sa devina depresivi. Scopul acestui seminar este sa va dea posibilitatea sa ajutati persoane depresive si sa le puteti fi alaturi.

Joi 4 martie 2010 ora 18:00 – PUTEREA GANDURILOR

Depresiile nu apar din senin! DAca vrem sa intelegem tulburarile psihice precum depresiile, psihozele sau anxietatile, trebuie sa ne preocupam de modul nostru de gandire.

Vineri 5 martie ora 18:00 – GANDIREA DISTRUCTIVA

Sanatatea psihica are mult de-a face cu felul in care sunt prelucrate jignirile, ranirile si respingerea traita. Obiceiurile gresite si pacatoase de gandire pot schimba procesele chimice sensibile din creier si sa le dezechilibreze. Nu ofensa ne imbolnaveste, ci aprecierea, semnificatia pe care o dam intamplarii.

Sambata 6 martie ora 10:00 – FRICA si MANIA

Frica este un factor esential in cazul tuturor tulburarilor psihice precum depresiile, maniile, psihozele, nevrozele, etc. Cum putem invinge temerile? La fel ca autocompatimirea, agresiunea si mania fac parte adesea din imaginea depresivului. ce este nevroza? Dar psihoza?

Un comentariu
  1. Alin Cristea 28 februarie 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107