Tabara pomverde 2010

Echipa pomverde se ocupă cu organizarea unei tabere în luna August 2010, și dorim să cunoașteți următoarele detalii în ceea ce privește locația, costul, data exactă etc…

Tabăra va avea loc în Județul Suceava (Sucevița) pe data de 8 August – 14 August, așadar ziua în care ne vom aduna toți va fi Duminică 8 August și se va pleca Sâmbătă (după micul dejun).

Vom avea la dispoziție în total 130 de locuri, astfel cazarea se va face in Hotelul Dagida care beneficiaza de 100 de locuri și Pensiunea Daiana care la rândul său are 30 de locuri (în cadrul acestei pensiuni, sunt rezervate locurile pentru Echipa organizatoare, Lideri, și Invitații speciali ), plus vom beneficia de un loc special pentru așezarea corturilor, pentru cei care sunt doritori, există si această posibilitate și desigur, va fi putin mai ieftin, însă prețurile le vom aminti mai jos.

Hotelul Dagida este conceput pe bază de agrement pentru tineri, oferă acestora condiții deosebite, are încălzire de la centrală proprie și apă caldă non stop, deasemenea dispune de 12 dușuri care vor fi împărțite 6 pentru fete, 6 pentru baieti.

Participanții care vor fii cazați în hotel, pensiune cât și în cort, vor avea parte de 3 mese pe zii, iar cei care vor sta în corturi vor avea acces la dușurile și baile din hotel. Trebuie amintit, cei care se vor decide să vină cu cortul, vor plăti cazarea mai eftin, însă mancarea si facilitățile vor fi aceleași.

Prețurile taberei sunt urmatoarele:
– 300 Ron ( Cazare Hotel, 3 mese pe zii, conditii deosebite ( duș,baie, apa calda, încălzire prin centrală, acces internet wireless )
– 250 Ron ( Cu cort propriu, 3 mese pe zii, și va beneficia de următoatele facilități ( duș, baie, apă caldă )
Inscrierea si toate detaliile le aflati pe www.pomverde.com

3 Comentarii
  1. elena 7 iunie 2010 Reply
  2. George 7 iunie 2010 Reply
  3. elena 11 iunie 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.