Societatea Biblică distribuie 60.000 de Biblii la Mondial

Odată cu începutul Cupei Mondiale FIFA, Societatea Biblica din Africa de Sud (SBSA) este una dintre entităţile care sunt deja la lucru pentru Cuvântul lui Dumnezeu.

Societatea Biblica din Africa de Sud (SBSA) este la lucru pentru a satisface cererea de Biblii şi materiale de evanghelizare pentru a oferi participanţilor la Cupa Mondială, jucătorilor şi antrenorii implicati.

Pregătirile pentru distribuirea Scripturii în Cupa Mondială a început în 2006, sub auspiciile Scopul final, TUG (Obiectiv final), o divizie a Coaliţiei de sport din Africa de Sud. Una dintre persoanele implicate şi cu experienţă în Resurse TUG Comitetul este Chief Operating Officer (Publicist şi scriitor) din SBSA, Lourens Geldenhuys.

Acest eveniment subliniază Geldenhuys, reprezintă un mare potenţial de distribuţie a Scripturilor. “SBSA a donat 20.000 de exemplare ale Bibliei la TUG. Este necesitatea de a tripla această cifră, dar, din păcate, nu avem mai multe fonduri disponibile pentru a mări donaţiile noastre “, a spus el.

Cele 20.000 de Biblii vor fi distribuite gratuit prin intermediul canalelor TUG. SBSA furnizeaza Biblii în mai multe limbi, în biserici, organizaţiile de misiune, de asemenea, sunt implicati în distribuirea de Biblii în cadrul Cupei Mondiale. Ei doresc să fie capabili să facă mai mult, dar fondurile încă nu permit acest lucru.

Rugaţi-vă că să avem mai multe fonduri pentru a promova distribuirea gratuită. Avem depozite de Biblii în toate limbile, dar nu avem fonduri “, a declarat Geldenhuys, făcând astfel un apel pentru o colaborare la nivel mondial pentru a oferi Biblii.

Este important să ne amintim că între ţările participante sunt unele complet închise pe teritoriul său să fie prevăzute cu o Biblie.

Sursa: www.conpoder.net
Narcis Daniel Bothaza, echipa StiriCrestine.ro

2 Comentarii
  1. sorin 22 iunie 2010 Reply
    • Vio Pop 22 iunie 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.