A murit și fratele păstor Artimie Ianos

Fratele păstor ARTIMIE IANOS, cunoscut sub numele de CIA (67 ani), de la Biserica Penticostală Betania, Câmpia Turzii a murit ieri înainte de a fi externat din spitalul din Turda. În spital a fost internat în urma accidentului care a avut loc în data de 27.06.2010 între Deva şi Simeria, accident în urma căruia fratele Iacob Şumandea şi-a pierdut viaţa. Ei intenţionau să ajungă în Arad, pentru a face lucrarea Domnului.

Urmând video urmator puteţi viziona reportajul despre accident şi pe frate Cia Artimie comunicând cu reporterul într-un interviu:

Fratele Artimie Cia era cunoscut în toata ţara şi Europa şi pentru darul de vindecare, foarte mulţi bolnavi vindecându-se la rugăciunile lui. A fost un om deosebit care a iubit foarte mult pe Dumnezeu şi pe fraţi. Pentru dînsul nu a contat niciodată distanţa, când era vorba de a merge în misiune ori de cate ori era sunat. Nopţi de-a rândul fratele Cia era plecat în misiune prin ţară la seri de rugăciune. A fost un neobosit om al rugăciunii, unul care simţea cu fraţii deşi uneori slujea chiar bolnav fiind.

Domnul Dumnezeu pe care L-a slujit cu toată puterea, cu toată inima a hotărât să-l cheme acasă în data de 6 Iulie 2010.
Serviciul de înmormântare va avea loc la Biserica Penticostală Betania din Câmpia Turzii în data de 8 Iulie 2010 de la ora 13.

Ramona Sipos,Targu Mures

9 Comentarii
  1. elena enache 6 iulie 2010 Reply
  2. nadya.buliga 6 iulie 2010 Reply
  3. Coroamä Mirela 7 iulie 2010 Reply
  4. laurentiu 7 iulie 2010 Reply
  5. ramonasipos 7 iulie 2010 Reply
  6. fetita rares 7 iulie 2010 Reply
  7. MARTA MITROFAN 12 iulie 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.