Ei au nevoie de noi, ei au nevoie de tine.

Participă şi tu la campania de ajutorare a orasului Dorohoi

În aceste zile, România a fost grav afectată ca urmare a inundațiilor fără precedent cu care s-a confruntat întreaga țară. Printre zonele cele mai greu încercate in urma dezastrului natural, se numără și orașul Dorohoi, localitate în care situația prezentă este extreme de critică.

7  persoane au decedat.

Peste 880 de case au fost puternic afectate.

Peste 2500 de personae (peste 10% din populația orașului) sunt, astfel, in suferință în mod direct.

250 de case sunt în pericol de a se prabuși in orice clipă.

Fundația Star of Hope România activează in Dorohoi de peste 8 ani, ocupându-se  de ajutorarea familiilor in situații de criză și de problemele copiilor cu dizabilități. Parte dintre aceste familii si personae au fost si ele grav lovite de furia apelor. Asa este și cazul familiei Adochiței, cu un copil cu sindrom Down, care a rămas în viață, ca prin minune, deoarece in momentul dezlănțuirii viiturilor, nu se afla acasă. Ce-a rămas din casa familiei Adochiței puteți vedea in fotografiile de mai jos și din atașament.

În acest moment extreme de greu, Fundația Star of Hope România a hotărît să demareze campania “AU NEVOIE DE NOI”, pentru mobilizarea de resurse care să-i ajute pe oamenii Dorohoi-ului să revină la o viață normală cât mai repede.

Toți cei care vor sa se implice, alături de inițiatori,  în strângerea de fonduri bănești, materiale de construcții, alimente și orice altceva ar fi necesar pentru ajutorarea celor loviți, o pot face astfel:

Donațiile în bani se pot face în  conturile deschise de Fundația Star of Hope România:

Cod Iban BCR Iasi:

RO68RNCB0175033618640007  în EURO

RO57RNCB0175033618640011 în LEI

Pentru ajutoare de altă natură, cei doritori sunt invitați să contacteze reprezentatul Fundației Star of Hope România din Dorohoi, asistent social Camelia Topală (telefon 0740044829).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.