O nouă facultate la Institutul „Precept Ministries” Moldova

În cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova a fost înființată o nouă facultate unde vor fi pregătiți profesori pentru lucrarea cu copiii și adolescenții. Programul acestei facultați cuprinde 8 sesiuni a câte 2 săptămâni fiecare. La fiecare sesiune profesorii vor fi pregătiți să predea două cursuri pentru copii, apoi, în următoarele 3-4 luni vor merge să predea cursurile respective. De asemenea, la fiecare sesiune vor fi studiate diferite disciplini și aspecte care țin de lucrarea cu copiii și adolescenții.

Prima sesiune va fi predată la Chisinău în perioada 6-18 septembrie și în cadrul ei profesorii vor fi pregătiți să predea eficient cursurile „Sens interzis, Iona” și „Cum să studiem Biblia? pentru copii”. Tot la această sesiune vom învăța Psihologia Copiilor.

Având în vedere că prin hotărâre de Guvern va fi introdusă disciplina „Religia” în școlile publice, a devenit o mare necesitate pregătirea profesorilor. Misiunea „Învățătură din Cuvânt – Precept Ministries pentru Moldova” pune la dispoziția profesorilor materiale excepționale care pot fi folosite cu mare succes pentru predarea Bibliei în școli.

Pentru înscriere la această facultate, doritorii vor avea nevoie de o recomandare din partea pastorului bisericii locale pe care o frecventează sau a directorului școlii în cazul profesorilor care deja activează în școală și doresc să se reprofileze pentru a preda Religia.

Mai târziu voi reveni cu un mesaj în care vor fi prezentate detalii specifice cu privire la localul și prețul de participare la această sesiune.

Directorul Institului Biblic Inductiv „Precept Ministries Moldova”, Vasile Filat.

1 comentariu

  1. Alin Cristea 2 august 2010

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.