Concurs – „CEA MAI TARE TABĂRĂ A VERII 2010!” 10 august – 10 septembrie 2010

Cum ai prins ritmul verii 2010? Echipa Ştiri Creştine te provoacă să ne povestești cum, când, unde, de ce şi cu cine ai petrecut vara 2010?

Concursul are tema “Cea mai tare tabără a verii 2010”.

Fie că ai organizat, condus, administrat sau simplu participant într-o tabără, te invităm să ne povesteşti cum a fost, cine a fost cu tine, ce ai învăţat nou, ce a fost special în această tabără pentru tine şi de ce se merită ca toţi românii să cunoască despre experienţa ta şi să regrete că nu au fost şi ei acolo.

Condiţiile Concursului:

  • Scrie o ştire cu toate detaliile informative despre tabără
  • În două trei fraze explică-ne de ce ai ales să mergi la această tabără, ce te-a impresionat, ce ai luat pentru tine nou şi care a fost impactul taberei în viaţa ta.
  • Cu siguranţă ai făcut şi multe poze în tabără, de aceea te rugăm să ne trimiţi o poză cu tine şi câteva poze generale care să exprime ceea ce a fost în tabără.

Concursul de va desfăşura în perioada 10 august – 10 septembrie. Câștigatorii vor fi anunțati în 12 septembrie. Nu ezita să spui la toţi binecuvântările de care ai avut parte în această vară.

Lucrările trimise de voi vor fi postate pe site-ul ŞtiriCreştine la categoriile Concurs şi Tabere, după ce vor fi verificate de membrii juriului.

Juriul este format din cinci persoane care vor puncta autenticitatea mesajului, corectitudinea si creativitatea textului, expresivitatea, calitatea si creativitatea pozelor, redactarea stirii.

Premiile:

Locul I un suvenir din China, un pix cu inscripţia Ştiri Creştine, un DVD cu filme creştine oferit de Centrul Arta pentru Viata și

Între viață și cărți de Nicolae Steinhardt oferita de Libraria Gramma.

Locul II – un pix cu inscripţia ŞtiriCreştine.ro şi un DVD cu un film creştin oferit Centrul Arta pentru Viata și

Pe sub poduri de Mike Yankoski carte oferita de Libraria Gramma

Locul III – un DVD cu filme creştine oferit de Centrul Arta pentru Viata și

Nu-ti irosi viata – John Piper, carte oferită Libraria Gramma

Acest concurs are drept scop reflectarea lucrării copiilor lui Dumnezeu prin taberele de vară. Echipa ŞtiriCreştine oferă o platformă de promovare a taberelor cu tradiţie, care au o lucrare stabilă şi investesc prin această metodă în copii, tineri şi maturi. Nu ezita să ne scrii, cu siguranţă ai trăit o experienţă minunată, vrem şi noi să o cunoaştem.

Materialele se trimit până la data de 10 septembrie la adresa contact@stiricrestine.ro, cu specificatia: „Pentru concurs!

Va rugăm să ne trimiteti in e-mail si adresa postală!

3 Comentarii
  1. Mitrut Stiopu 23 august 2010 Reply
  2. Cata 23 august 2010 Reply
  3. Onea 28 august 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.