Seminar de Încurajare, Rededicare și Refacere la Vâlcelele Bune.

In perioada 29.09-02.10.2010 va avea loc în localitatea Vâlcelele Bune, nr. 116, jud. Hunedoara, un seminar dedicat tuturor celor care doresc să petreacă un timp extraordinar în prezența lui Dumnezeu. Tema acestui seminar este: Încurajare, Ridicare și Refacere.

Încurajare, Rededicare și Refacere – cine are nevoie de aceasta?

Mulți creștini și colaboratori dau deseori tot ce au și uneori mai mult chiar, decât au primit. Provocările legate de profesie, familie și biserică devin tot mai mari.

Cum reacționăm în asemenea situații?

Dumnezeu ne spune: „De aceea Eu întăresc mâinile obosite și genunchii care tremură.”

Liderii Asociației Misiunea „Viața în Isus Hristos” au simțit și au văzut nevoia de a oferi prilejul celor ce doresc să participe la un astfel de seminar. Acest seminar este pentru toți cei care vor să pună poverile deoparte și să primească o nouă putere spirituală pentru viața de zi cu zi și pentru slujire.

Liderii Asociației Misiunea „Viața în Isus Hristos”

A+M.W.

Referenti

Hannes Steets

Născut în anul 1938, căsătorit, are 2 copii și 5 nepoti. Este liderul de seminarii al misiunii “Viața în Isus Hristos” din Germania și Austria.

El a fost ofițer în forțele armate ale Germaniei, șef al echipei de biatlon între anii 1972-1980 având la activ două participari la Jocurile Olimpice de iarna. În anul 1980 la cunoscut pe Dumnezeu iar de atunci se bucură să dea mai departe mesajul plin de bucurie al lui Isus Hristos, și să facă cunoscută evanghelia care schimbă vieți.

Hannes a luat masterul în teologia Noului Testament.

Dr. Reinhard si Dorothea Meyer zu Bentrup

Reinhard a fost mai mulți ani parlamentar în guvernul German. Actualmente este fermier, având o mare fermă de creștere a bovinelor.

Reinhard și Dorothea vin în România purtați de viziunea de a da mai departe paternitatea spirituală ce au găsiți în Hristos.

Costuri:

Taxa de înscriere este de 85 lei. Cei care au posibilitatea și doresc pot să ofere o suma mai mare. Se va strânge o taxă benevolă.

Cazare și masă:

Participanții sunt cazați în camere cu două sau mai multe paturi în clădirea nouă și în casa de oaspeți. Masa este asigurată.

Costuri:

Înscrierea:

Înscrierea se va face prin e-mail la: info@viața-în-isus.ro sau www.viața-în-isus.ro . Înscrierile se pot face și la următoarele contacte: Asoc.mis.”Viața în Isus Hristos”, nr. 116, cod 337128, Vâlcelele Bune, jud. Hunedoara; Tel./Fax 0040-254-733305; Mobil: 0040-722-288110.

Formularul de participare se poate descărca dând click aici!

După înscrieri vei primi un e-mail în care vei fi informat daca ai fost acceptat la seminar. Tot în e-mailul de confirmare ți se vor spune pașii care trebuie să îi urmezi pentru a putea participa la seminar.

Sosire și plecare:

Participanții trebuie să sosească în data de 29 Septembrie până la ora 17. Seminarul se va termina Sâmbătă, 2 octombrie, ora 15.

Data limită de înscriere

26 Semtembrie 2010.

Sursa: www.flacarainchinarii.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.