Expoziţia de pictură „ART ZONE” – semnată Teo Czentye

Vă invităm la expoziţia de pictură, ART ZONE- semnată Teo Czentye, care are loc în perioada 8 septembrie- 8 octombrie, 2010, la Iulius Mall-Timişoara (Parter, lângă magazinul Orsay).

Pictura lui Teo Czentye transformă culoarea într-un limbaj al emoţiilor, care vibrează dincolo de perceptibil. Universul pe care aceasta îl construieste pe pânză, adânceşte senzorial privitorul într-o lume a reprezentărilor picturale şi îl expune în acelaşi timp unor trăiri care îi vorbesc despre sine. Cât despre varietatea tematicii tablourilor, aceasta reuşeşte pe de o parte să surprindă, dar pe de altă parte să se bucure de unitate conceptuală.

ART Zone conţine lucrări din seria POARTA, serie care traversează o perioadă definitorie pentru artist şi care evoluează cromatic în seria dedicată CĂUTĂRII ROŞULUI prin accente neregulate, care apoi sunt puternic definite şi retransformate în seria AŞA SUNT EU.

Vă invităm aşadar, să parcurgeţi Zona Artistică delimitată de picturile Teodorei Czentye, în fiecare zi, între orele 10-22.

Mai multe informaţii şi poze găsiţi în Revista Recreativ.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.