O consecință nedorită la acțiunea arderii copiei Coranului: Legea Sharia

Mii de musulmani indonezieni s-au adunat în 9 septembrie pentru protest în fața Ambasadei Americii în Jakarta, datorită planului unei biserici din Florida, și anume arderea unor copii ale Coranului. (MNN)

Au existat violențe în câteva țări, înclusiv în Afganistan și Indonezia și toate acestea ca răspuns la planul bisericii de a arde Coranul.

La sfârșitul Ramadanului, mii de afganistani s-au adunat în Badakhshan pentru a prostesta. Aceștia au ars steagul american și un portret al unui pastor. De asemenea, au atacat și o bază NATO.

Paul Jenks, de la AMG International, a declarat că este îngrijorat despre felul cum vor fi afectați misionarii americani care trăiesc printre musulmanii din Indonezia. „Cred că pastorul care a pornit totul, va reuși să facă exact opusul a ceea ce și-a dorit de la această acțiune”,  a spus Paul Jenks.

Situația creată deschide uși adversarilor Evangheliei. „Există multe țări predominant musulmane, unde ușile spre predicarea Evangheliei sunt aproape închise. S-ar putea ca în urma acestei acțiuni foarte mulți să ceară legea sharia. Le dăm astfel musulmanilor o scuză de a spune că noi, creștinii americani reprezentăm pe Satan în acțiunile noastre. Isus ne-a chemat să arătăm milă și dragoste pentru cei din jurul nostru.”, a spus Paul.

Sursa: www.christiantelegraph.com

Ionela Băloi, Echipa Știri Creștine

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.