Tabăra „Imago Dei” la Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu

În data de 2-7 august 2010 am avut parte de cele mai minunate zile din anul acesta. De ce spun aceasta? Pentru că am avut marele privilegiu de a fi în tabăra cu tinerii Imago Dei, în Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu. O tabără minunată, în care Dumnezeu ne-a vorbit fiecăruia într-un mod minunat şi personal. Încă din prima zi, Dumnezeu m-a învăţat că trebuie să fiu atent la fiecare lucru care se întâmplă în jurul meu, la fiecare eveniment, la fiecare lucru care mă înconjoară şi să privesc la modul minunat în care El vrea să îmi vorbească. Spun că mi-a vorbit înca din prima zi pentru că am realizat un lucru ‘minunat’.

Jucându-ne cu mingea în curte, am reuşit să sparg unul din geamurile cabanei. Este un lucru pe care nu îl prea dorim, iar, dacă nu eşti în cauză, îl priveşti cu zâmbetul pe buze. Ce m-a învăţat Dumnezeu din acest incident? Pentru a cădea, este nevoie doar de puţină neatenţie, iar pentru a ajunge cel puţin la starea în care ai fost înainte să cazi, e nevoie de timp, iar în acest timp cu siguranţă pierzi binecuvântări din partea lui Dumnezeu, care a vrut să ţi le ofere. Spun aceasta pentru că în timpul în care am fost plecat să pun sticla nouă, am pierdut multe binecuvântări pe care le-aş fi putut primi dacă aş fi fost atent. De aceeea: Vegheaţi!

Tabăra a avut tema: Descoperirea darurilor spirituale şi folosirea lor în biserica locală. A fost exact ceea ce aveam nevoie noi, tinerii. Pentru că nu ai fost în această tabară, vreau să ştii că ai pierdut mult, dar pentru că citeşti acest articol, vreau să ştii că Dumnezeu îţi vorbeşte. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Stoica Timotei

1 comentariu

  1. Furdui Nicoleta Liliana 23 ianuarie 2019

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.