Agresivitatea homosexualilor

Canada. Homosexualii canadieni au raportat un succes extraordinar luna trecuta cand Canadian Broadcasting Standards Council a suspendat permanent programul televizat al pastorului canadian Charles McVety, unul dintre cei mai proeminenti teleevanghelisti canadieni. Motivul? In decembrie, pastorul a mentionat intr-o predica faptul ca homosexualii au“o pofta fara capat pentru sex, in special cu persoane tinere”. Incidentul acesta, spune pastorul, reflecta cenzurarea libertatii de cuvant in Canada (link).

SUA. In ianuarie, homosexualii americani au lansat o campanie de boicot a bine cunoscutei firme americane Chick-fil-A. Fondata in 1967 de un crestin american si competitor al lui McDonald’s, firma Chick-fil-A este cunoscuta in SUA si pentru faptul ca este o firma crestina. Din 1967 pana astazi, tinerii care se prezinta lunea la unul dintre restaurantele firmei si spun pe cuvant ca au fost la biserica duminica, primesc un sandwich gratuit. Recent, Chick-fil-A a sponsorizat o conferinta pro-familie in Pennsylvania, ceea ce a atras atentia homosexualilor. Ca riposta, au lansat un boicot al firmei. Pana pe 29 ianuarie, homosexualii au adunat peste 25.000 de semnaturi (link).

Australia. In urma alegerilor din toamna, homosexualii trag nadejde ca se vor legifera casatoriile homosexuela si in Australia. De atunci incoace, dezbaterea e acerba in media australiana, atat ziare cat si online. Recent insa, homosexualii au demarat un atac online impotriva unuia dintre cei mai respectati jurnalisti australieni, Graham Young. Un articol pe aceasta tema din ziarul australian The Australian (link).

De ce? Pentru ca pe blogul sau se exprima impotriva casatoriilor homosexuale si pentru ca a alocat spatiu unui comentariu cu o perspectiva similara din partea lui Bill Muehlenberg, liderul miscarii profamilie din statul australian Victoria. In urma demersurilor homosexualilor, jurnalistul australian si-a pierdut jumatate din sponsori, printre ei IBM si ANZ Bank. Exemplul acesta indica dificultatile unui dialog civilizat cu agresivii activisti homosexuali. Reactia jurnalistului la atacul homosexualilor o puteti citi aici (link).

Scrie un comentariu

1 comentariu

  1. gh.avram 21 februarie 2011

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine